dziwna sprawa

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

lodołamacz85
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

dziwna sprawa

Post autor: lodołamacz85 » pn wrz 07, 2009 18:30

czesc wszystkim chcialem dzisiaj zajrzec po maske swojego auto pociagnalem za dyks pod kierownica podnioslem lekko maske wyskoczyl ten dzyndzel do pociagniecia wiec go pociagnalem i zostal mi w reku i co teraz? nie moge otworzyc maski. Mozna to samemu zrobic? jak tak to jak? Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Golf_Ekipa
GOLF BANDA
GOLF BANDA

Post autor: Golf_Ekipa » pn wrz 07, 2009 18:37

Witaj. Niestety jezeli chcialbys sam otworzyc maske wsadzajac cos w miejsce gdzie byla linka i przesuwajac moglbys uszkodzic caly grill. Podjedz do ASO za smieszne pieniadze swoimi sposobami powinni otworzyc maske i za male pieniadze naprawic linke ktora sie urwala.

Mozesz tez spod spodu zagladnac pod silnik i pomyslec jak przesunac element ktory byl przyczepiony do linki.

Ale lepiej podjedz do ASO albo do innego mechaniora bedziesz mial pewnosc ze jest wszystko elegancko zrobione jezeli juz nie dalbys rady

Pozdro :grin:

VW GOLF MK IV

lodołamacz85
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: lodołamacz85 » pn wrz 07, 2009 19:21

ok udalo mi sie otworzyc maske bez tego dzyndzla nie pekl wiec super ale teraz nie wiem za bardzo jak go zamontowac moglby ktos strzelic fote i zarzucic mi zebym wiedzial jak to wyglada. bylbym zajebiscie wdzieczny. Pozdrawiam

[ Dodano: 07 Wrz 2009 19:22 ]
nie nie linka jest ok tylko ten dzyndzel co wyskakuje mi od grila zostal mi w reku. Maske otworzylem ale teraz nie wiem jak ten dzyndzel spowrotem wlozyc w ten zamek od maski

[ Dodano: 07 Wrz 2009 19:24 ]
jakbys mogl otworz maske i zrob dokladne zdjecie zamka od otwierania maski

Awatar użytkownika
Golf_Ekipa
GOLF BANDA
GOLF BANDA

Post autor: Golf_Ekipa » pn wrz 07, 2009 19:35

Poczekaj chwilke

[ Dodano: 07 Wrz 2009 19:51 ]
Obrazek

A tutaj znalezione w dobrej jakosci rygiel luzem :

Obrazek