Witam
Mam taki problem. Gdy włączam swiatła postojowe prawe przednie mruga, lewe nie swieci, prawe tylne nie swieci, lewe tylne działa oki, podswietlenie tablicy :prawa swieci lewa nie...
Sprawdzałem przekazniki i bezpieczniki i nic nie znalazłem (moze cos zle robiłem)
Wyciagałem chyba wszystkie przekazniki i zaden nie sprawił ze tylni lewa postojówka zgasła (chciałem w ten sposob zobaczyc ktory przekaznik jest od swiateł)
Moze ktos wie co mogło sie stac ?
Ktory przekaznik jest od swiateł ?
czy przekazniki sa tylko nad bezpiecznikami czy znajduja sie jeszcze gdzies ?
Problem z postojówkami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Marcin_ko7
- Użytkownik
Problem z postojówkami
Ostatnio zmieniony ndz wrz 06, 2009 21:04 przez Marcin_ko7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marcin_ko7
- Użytkownik
- Zico63b
- Mistrz KieroVWnicy
W Golfie 3 diagnoza VAG-iem, nawet najgłębsza, nie ma nic do świateł...
Tylko bezpieczniki numer 3, 7 i 8 są odpowiedzialne za tablicę i pozycyjne. Żadne przekaźniki nic tu nie mają do rzeczy. Zauważył Kolega to akurat teraz, bo przy okazji diagnozy, bardziej przyjrzał się autku a mogło się to dziać wcześniej.
A konkretnie to po prostu popatrz Kolego na osadzenie samych żarówek w oprawkach, kontakt wtyków na lampach itd.
Tylko bezpieczniki numer 3, 7 i 8 są odpowiedzialne za tablicę i pozycyjne. Żadne przekaźniki nic tu nie mają do rzeczy. Zauważył Kolega to akurat teraz, bo przy okazji diagnozy, bardziej przyjrzał się autku a mogło się to dziać wcześniej.
A konkretnie to po prostu popatrz Kolego na osadzenie samych żarówek w oprawkach, kontakt wtyków na lampach itd.
- Marcin_ko7
- Użytkownik