jaka to wersja????

Modyfikacje wizualne, lampy, wnętrze, spoilery...

Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP

Czarny87
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

jaka to wersja????

Post autor: Czarny87 » ndz wrz 06, 2009 19:11

hej, ja mama golfa 4 alsrebnego ale tak zazwyczaj na zewnątrz jak sa to albo wersjametaliczna:d zazwyczaj pacyfic ze listy w jednym kolorze i klamki albo ta uboższa chyba ze czarne listwy i klamki , a autko srebne? ja mam zaś srebnego lakier chyba cos po środku srebnej perłu i pacyfika albo jeden z tych dwóch ale sie nie przytatrzyłem ale.... mam listwy srebne ( w kolorze auta) a klamki czarne i nie wiem czy to poprzedni własciciel sobie nie pomalował, czy porostu jest taka wersja specjalna bo widzialem niekiedy takie nawet jezdza:( i nieiwem jak cos prosze o info o tej wersji jesli takie cos jest :D pozdrawiam

Awatar użytkownika
xander_88
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: xander_88 » ndz wrz 06, 2009 20:09

otwórz bagznik .. podnies przykrywe kola i po lewej stronie masz napisane jaka wersja :)

ex: MK4 245 km/460nm

Czarny87
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

Post autor: Czarny87 » ndz wrz 06, 2009 21:17

anom dzięki :D a tam bedzie odnośnie lakieru tylko czy wupozasrzenia? bo porostu ciekwi mnie czy sa takie wersje czy kolo sobie wczesniej sam pomalowal listy ale chyba taka wersja co?

Awatar użytkownika
Kill3ill
TestfarheR
TestfarheR
Kontakt:

Post autor: Kill3ill » pn wrz 07, 2009 17:00

Czarny87 pisze:anom dzięki :D a tam bedzie odnośnie lakieru tylko czy wupozasrzenia? bo porostu ciekwi mnie czy sa takie wersje czy kolo sobie wczesniej sam pomalowal listy ale chyba taka wersja co?
Tam bedzie wszystko: kod koloru, kod silnika, kody wyposazenia, rodzaj wersji wyposazeniowej

Not 4 Movi'n Just 4 Crusi'n
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Style”