problem z odpalaniem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
problem z odpalaniem
witam mam problem z golfikiem gdyz po umyciu ma problem z odpaleniem a po kilku dniach wszysko jest ok wie ktos co go moze bolec
- Kris-THC
- Gadatliwa bestia
- Auto: Polo 9N Audi A3 8P Golf MK4
- Silnik: AHF
- Kontakt:
Masz na myśli zwykłe mycie karoserii czy silnik też pojechałeś wodą? Po umyciu ayta zajrzyj na podszybie i okolice ECU może odpływ wody z podszybia masz zasyfiony i wiązka leży w wodzie i stąd takie akcje. Samego ECU raczej nie podlejesz ale wiązkę da się i na Twoim miejscu tam bym szukał przyczyny.waldi pisze:witam mam problem z golfikiem gdyz po umyciu ma problem z odpaleniem a po kilku dniach wszysko jest ok wie ktos co go moze bolec
dobra dzieki bede sprawdzal i dam znac
[ Dodano: 11 Wrz 2009 21:23 ]
sprawdzalem ta rynne w podszybiu wyglada dobrze zauwarzylem tylko jakb jakis gryzon gryzl filtr przeciwpylowy i jakis material bo byly troche pogryzionego sprawdzalem tez kostki od kompa czy niesa zawilgocone ale chyba tez sa ok Niewiem czy tocos moglo by narobic jakis szkod mam namyslio tego gryzonia
[ Dodano: 13 Wrz 2009 13:01 ]
polewalem konewka po szybie przedniej woda schodzi tylko przewody (min) od kompa i wiele innych sa mokre niewiem czy to normalne Zaraz po tym probowalem odpalic i lipa
[ Dodano: 11 Wrz 2009 21:23 ]
sprawdzalem ta rynne w podszybiu wyglada dobrze zauwarzylem tylko jakb jakis gryzon gryzl filtr przeciwpylowy i jakis material bo byly troche pogryzionego sprawdzalem tez kostki od kompa czy niesa zawilgocone ale chyba tez sa ok Niewiem czy tocos moglo by narobic jakis szkod mam namyslio tego gryzonia
[ Dodano: 13 Wrz 2009 13:01 ]
polewalem konewka po szybie przedniej woda schodzi tylko przewody (min) od kompa i wiele innych sa mokre niewiem czy to normalne Zaraz po tym probowalem odpalic i lipa
Ostatnio zmieniony ndz wrz 13, 2009 13:03 przez waldi, łącznie zmieniany 2 razy.