Xabingo pisze:Fele nie są skręcane. Opony były nowe, wentyl sprawny w 100% itp. Fela dokładnie sprawdzona
no to ja stawiam na kosmitów , innej przyczyny nie ma , to z felgi sprawne, to ze opona ok, to ze wentyl nowy to nie gwarantuje Ci w 100 % szczlnosci , wiesz jak sa skladane opony bezdętkowe ? na klej ! i bywa tak , ze czasem za mało posmaruja, opona pracuje podczas jazdy , ta resztka kleju pusci i dlatego schodzi powietrze !
Xabingo pisze:ale czy bym zakładał temat jak bym wiedział co jest grane?
no najpierw trzeba chwile pomyslec, a pozniej pisac głupoty , wsadz koło do wanny i zobaczysz o czym nie pomyslales !
Xabingo pisze:Guti na pewno ma jakieś problemy osobiste i musi się trochę wyładować,
to czy mam problemy czy nie, to nie Twoja sprawa, ja po prostu nie lubie mało myslących ludzi, ktorym wszsytko trzeba podac jak na tacy , bo sami nie pomyślą.
Szczerze to nie wiem jak ty swapa zrobisz, jak ty masz problm z opona i juz uciekającym powietrzem i juz piszesz z masz problem nie do rozwiązania,wstydziłbys sie !
Xabingo pisze:czy oczywiste zawsze jest oczywiste?
wiesz, czasem warto nic nie mówic i wydac sie głupim , niz sie odezwac i rozwiac wszelkie wątpliwości. mogłes tego juz nie pisac,
dla mnie oczywiste jes to ze jak CI powietrze ucieka to cudów nie ma! gdzies masz nieszczelnosc, wentyl , opona, rant felgi , felga , no kuzwa nic innego nie moze byc !!!
co ty dostales na komunie ? sanki ?
[ Dodano: Czw Wrz 03, 2009 9:39 pm ]
nawet moze byc tak , ze za ostro wejdziesz w zakręt, opona sie przesunie na feldze i jak jest za mało kleju to powitrze ujdzie! , czasem moz byc tak , ze jak bedziesz szalał po jakiejs łace, trawa wejdzie miedzy opone a felge i tez Ci moze powietrze zejsc ( na swoim przypadku mówie)
a tego paluszka to sobie wsadz dzieciaku tam gdzie Ci słoneczko ni dochodzi, tyklo nie w ucho , bo słoneczko bedzie miało problem z przenikaniem na druga strone.