Witam chce sobie kupic jako pierwsze auto golfa mk2 ale jest w nim pare zeczy ktore mi nie pasuja i czy da sie to zrobic samemu a chodzi o takie zeczy jak :
czy jest duzo zamoty z przelozeniem deski rozdzielczej z mk3 bo ta z mk2 odpada...
el.szyby czy jest duzo zamoty z zalozeniem i jaki jest mniejwiecej tego koszt a moze cos z mk3 bo znajomy ma na czesci i mnie zastanawia czy by el pasowaly do przodu jak i do tylu no i oczywiscie jak juz napisalem jak z ta deska a co do tego to jeszcze obicia drzwi czy by pasowaly co prawda widzialem juz kiedys taka przerobke ale nie mialem okazji zapytac sie wlasciciela czy gra jest warta swieczki a golf mk2 bardzo mi sie podoba i mimo ze to bedzie moje 1 auto to mam zamiar nim dlugo jezdzic a jak bedzie mocy brakowac to podmianka slnika z gory dzieki a i przepraszam jezeli byll juz podony temat albo dalem nie tam gdzie trzeba
pare pytan co do przeróbek mk2 prosze o pomoc
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
pare pytan co do przeróbek mk2 prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony śr wrz 02, 2009 21:56 przez skiner2, łącznie zmieniany 1 raz.
Z Seicenta zakładasz siłowniki i będzie git. 70zł sztuka siłownika do 3d, bo do 5d chyba nie pasi.skiner2 pisze:el.szyby czy jest duzo zamoty z zalozeniem i jaki jest mniejwiecej tego koszt
Nie wiem czy jest dużo tej zamoty, ale deska w MK2 z MK3 wygląda jak laminatowe spojlery i lusterka M3 w Golfie 2.skiner2 pisze:czy jest duzo zamoty z przelozeniem deski rozdzielczej z mk3 bo ta z mk2 odpada...
kup sobie MK3 bo w MK2 to Ci to nie pasuje, to tamto. No żeby nie podobała się deska to podziwiam - znaczy się, że cały Ci się nie podoba. A jeśli tak na prawdę nie chcesz deski MK2 to pewnie widziałeś twardą deskę - miękka wygląda inaczej i jest ładniejsza.skiner2 pisze:mk2 bardzo mi sie podoba
poszukaj sobie na forum, było o przekładaniu deski z mk3 do mk2. jest z tym trochę zabawy ale da się zrobić. według mnie jest to bez sensu bo obła deska nie pasuje do kantów mk2.
co do elektrycznych szyb to też na forum było, musisz poszukać.
a tak w ogóle to pierw kup to auto a potem myśl o modzeniu.
co do elektrycznych szyb to też na forum było, musisz poszukać.
a tak w ogóle to pierw kup to auto a potem myśl o modzeniu.
Pozdrawiam