W tej kwestii Ci powiem że nie ma co przepłacać bo to jest praktycznie to samoHz pisze:z Sirio albo z presidenta weznezalezy w jakiej cenie president
:green_fuck: :green_fuck:

Nie ma sensu wydawania az tylu pieniedzy. Taniej można kupic rownie dobry,nowy markowy sprzet np cb radio presient jonhy II ASC z antenami do wyboru: president florida/sirio AS-100/sirio ML145. Zwroc uwage jakie anteny w Twojej okolicy jezdza na autach. Kupiec sie znajdzie na wszystko, jak sie sprzeda duzo taniej, wiec to nie jest zaden argument.SzymonMKIV pisze:Witam poszukuje radia cb i anteny i nie mam zielonego pojęcia n/t cb tak wiec co byście mnie doradzili do rozmow przez cb bez zaklucen?taki w miare dobry sprzęt ,ile przeznaczyc chce nie wiem poniewaz nie wiem co wybrac i nie wiem czy jest sens wydania 700zł na cb z anteną
A ten jak coś powie to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.Kristensen pisze:Nie ma sensu wydawania az tylu pieniedzy.
a co ma piernik do wiatraka ? co on kupuje cb po to żeby spytać się jak dróżka na jego usiedlu ?Kristensen pisze:Zwroc uwage jakie anteny w Twojej okolicy jezdza na autach.
Kristensen pisze:Kupiec sie znajdzie na wszystko
i się straci wiele...Kristensen pisze:jak sie sprzeda duzo taniej
W przeciwienstwie do Ciebie podchode do tematu na spokojnie i obiektywnie spoglądam na ten temat. Linc, powiedzialem Tobie juz kiedys i powtorze ponownie , czytaj ze zrozumiemiem w jezyku ojczystym to raz, a po drugie pamietaj co sam pisałeś wczesniejLinc pisze:A ten jak coś powie to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.Kristensen pisze:Nie ma sensu wydawania az tylu pieniedzy.a co ma piernik do wiatraka ? co on kupuje cb po to żeby spytać się jak dróżka na jego usiedlu ?Kristensen pisze:Zwroc uwage jakie anteny w Twojej okolicy jezdza na autach.Kristensen pisze:Kupiec sie znajdzie na wszystkoi się straci wiele...Kristensen pisze:jak sie sprzeda duzo taniej
Proponuje troszkę poczytać od podstaw, a potem wydawać opinie.
zapomniales, ze sam pisales o sprzedazy.Linc pisze:a w razie czego na pewno znajdzie się kupiec na taki sprzęt.
takim sprzetem jest cb radio president johny II ASC, temu nikt nie może zaprzeczyć.SzymonMKIV pisze:taki w miare dobry sprzęt ,ile przeznaczyc chce nie wiem poniewaz nie wiem co wybrac i nie wiem czy jest sens wydania 700zł na cb z anteną
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości