Listwy ozdobne wnetrza
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Listwy ozdobne wnetrza
witam mam pytanie gdzie mozna kupic i za jakie pieniadze listwy ozdobe
(czy jak sie to tam zwie) tzn, wokól radia i rączki w drzwiach i czy jest taki komplet w carbonie?
(czy jak sie to tam zwie) tzn, wokól radia i rączki w drzwiach i czy jest taki komplet w carbonie?
Ostatnio zmieniony ndz sie 30, 2009 13:28 przez SzymonMKIV, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
Re: [MKIV]Listwy ozdobne wnetrza
W ASO za kosmiczne pieniądze...Na allegro się czasem pojawiają w cenach 200 do nawet 400złSzymonMKIV pisze: witam mam pytanie gdzie mozna kupic i za jakie pieniadze listwy ozdobe
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Kolego ja kupilem do swojego MK4 podróbki za 100 zł na Allegro. Zobacz jak wyglądały na aucie:
Tydzien temu jednak doszedłem do wniosku ze wyglądają kiepsko i je zerwałem, wyrzuciłem do kosza i elegancko wypolerowałem plastiki, później zmatowałem, na to podkład i srebrna farba. Wygląda o niebo lepiej. Na oryginały R32 mnie nie stać. Za komplet musisz dać blisko 1000 zł.
A u mnie teraz wygląda całość tak:
Polecam wymalować. Zaoszczędzisz kupę kasy i będzie równie ładnie.
Tydzien temu jednak doszedłem do wniosku ze wyglądają kiepsko i je zerwałem, wyrzuciłem do kosza i elegancko wypolerowałem plastiki, później zmatowałem, na to podkład i srebrna farba. Wygląda o niebo lepiej. Na oryginały R32 mnie nie stać. Za komplet musisz dać blisko 1000 zł.
A u mnie teraz wygląda całość tak:
Polecam wymalować. Zaoszczędzisz kupę kasy i będzie równie ładnie.
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Mozna kupic folie termoplatyczna, rozebrac wszystko i okleic w carbonie. Folia taka ma duza wytrzymalosc. Ja malowalem, bo oklejac za bardzo nie umiem. Trzeba to dac komus kto sie zna
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
W karbonie, Ja mam do puszczenia rączkę drzwi pasażera przód, i rączkę z przyciskami od kierowcy 4el szyby w wersji karbon. Dla zdecydowanej osoby gratis dołożę zaślepkę OBD i ramkę klimatronika karbon...
jak nikt nie refleksi to podpowiedzcie ile wołać na alledrogo za ten stuff?
jak nikt nie refleksi to podpowiedzcie ile wołać na alledrogo za ten stuff?
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
To w końcu karbon, alu czy co, bo to jednak jest różnica... Jeśli chodzi o alu r32 to komplet w aso kolo 1400zł a na allegro bardzoooo rzadko się pojawiaSzymonMKIV pisze:a nie matakiego kompletu carobnu jak alu z r32?
Ostatnio zmieniony sob sie 29, 2009 15:10 przez Centek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Wydaje mi się że najlepiej wychodzi ta opcja z oklejaniem folią. Kosztuje ona nie dużo, a zawsze można zerwać i będzie po staremu. Jak pomalujesz farbą to już bardziej ciężka sprawa. Opalarka + folia + cierpliwość = plastiki jak nowe. Ja zdecyduję się właśnie na takie rozwiązanie, tylko jak mam znów rozbierać te plastiki to mnie krew zalewa
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja miałem najpierw folię carbon look, ale taką porządną, na transportowym papierze kodaka i folia metaliczna srebrna od dołu. Super efekt i super mocna (nie ma takich na allegro). Oklejałem kilka razy żeby było perfect bo wcale to nie takie łatwe jak piszą sprzedawcy z allegro... Potem miałem oryginalne karbony ale zdjąłem bo teraz miałem trochę czasu i rozebrałem deskę i poszedł czarny połysk. Teraz jest mega super.
Dobry (i nie jest tani niestety 45pln) przejrzysty podkład motipa na plastiki, i do tego motip high gloss black. Po wyczyszczeniu tego gumopodobnego coś, szlifowanko papierem wodnym 800 potem 1500 i z nudów 2000, odtłuszczanie benzynką ekstrakcyjną i jazda. 3-4 warstwy lakiery i bajka. Jak w audi ;>
Dokładnie jak zrobił to showtime
Dobry (i nie jest tani niestety 45pln) przejrzysty podkład motipa na plastiki, i do tego motip high gloss black. Po wyczyszczeniu tego gumopodobnego coś, szlifowanko papierem wodnym 800 potem 1500 i z nudów 2000, odtłuszczanie benzynką ekstrakcyjną i jazda. 3-4 warstwy lakiery i bajka. Jak w audi ;>
Dokładnie jak zrobił to showtime
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
- Maximus-83
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: