większe fele do venciaka ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
większe fele do venciaka ???
chciałbym założyć większe alufelgi do mojego vento tj. 17'' i zastanawia mnie ile elementów ze standardowego zawieszenia będę musiał wymienić by stał odpowiednio na tych kółkach i nie tarł o nadkola. Jeżeli jest ktoś kto wcisnął już kiedyś 17'' do jakiegoś vw mógłby mi coś poradzić. Z góry dzięki!!!
fela 17 cali zwykle ma z 9 cali szeroksci i przy standardowym ET bedzie opona tarla o makpersona wiec konieczne beda dystanse
i niestety na takich oponkach trzeba dobrze geometrie dobrac bo standardowa bedzie zla
a i tak bedzie strasznie latal po koleinach bo juz na szerokosci 205 lata a tu beda jeszcze wieksze
robisz z tego vento bling bling czy co ? to pamietaj wtedy o chromie
pozdrawiam
i niestety na takich oponkach trzeba dobrze geometrie dobrac bo standardowa bedzie zla
a i tak bedzie strasznie latal po koleinach bo juz na szerokosci 205 lata a tu beda jeszcze wieksze
robisz z tego vento bling bling czy co ? to pamietaj wtedy o chromie
pozdrawiam
czy zawieszenie sport od MK3 pasuje do vento ??? :goof:
mam możliwośc kupic zawieszenie od mk3 sportowe kompletne przód i tył od kumpla tylko nie wiem czy będzie pasowa do mojego vento
Teraz mamy takie pole do popisu kupując felgi, że możesz kupić 17"/7" ET35, na to opony 205/40/17 i będzie gitara, jedyne co może będziesz musiał zrobić to popodginać ranty troszeczke. Dawniej felgi 17" miały duże szerokości, ale teraz jest inaczej i producenci ułatwiają kupno produkując węższe obręcze.
- pewex.olek
- Mały gagatek
- Kontakt: