Jaki olej-Problem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jaki olej-Problem
Awiec sprawa ma sie tak mój golfik ma przejechane 130tys z tego co mi wiadomo zawsze do niego był lany olej półsynetyczny jednak po sprowadzeniu autka dałem go do mech w celu sprawdzenia zawieszenia itp a ten bez mojej zgody wymienił mi olej i to jeszcze na mineralny i do tego jakis badziew LOTOS,przejechałem juz na tym oleju 6tys i chciałbym wymienic zakupiłem półsyntetyk Mobil ale nie wiem czy mozna teraz wlac półsyntetyk bo róxnie mówia...aha no i autko chodzi na gazie;)
Broń boże nie wolno ci wymieniać na żaden inny niż lotos !!!
Ludzie skończcie te posty na temat olejów - jeżeli wiesz że miałeś lany półsyntetyczny to wiesz też jaki był lany i lej taki sam.
A jeżeli nie wiesz to sprawdz jaki olej zaleca producent do twojego auta
(klasa lepkości, jakości ,VW 505.00 , 501.00 itp) i idz kup odpowiedni.
Mocy od tego na pewno ci nie przybędzie.
Adminie przydałby się jakiś FAQ na temat olejów dla początkujących użytkowników.

Ludzie skończcie te posty na temat olejów - jeżeli wiesz że miałeś lany półsyntetyczny to wiesz też jaki był lany i lej taki sam.
Adminie przydałby się jakiś FAQ na temat olejów dla początkujących użytkowników.
www.vwsquad.prv.pl
kolego to nikt nie pyta czy od oleju zwiekszy sie moc czy nie!!!Problem tkwi w tym ze został wlany raz olej mineralny i czy wolno po przejechaniu na tym oleju 6tys teraz znowu wlac półsyntetyk!!
szorka pisze:Broń boże nie wolno ci wymieniać na żaden inny niż lotos !!!![]()
- king66
- Użytkownik
- Kontakt:
hehehehehehe mam pytanie:
czy warto lac mobila rozlewanego w polsce????
co do olei silnikowych to chyba nie ma roznicy zbytnio poza cena no i czy mineral czy syntetyk oczywiscie...
pozdro
czy warto lac mobila rozlewanego w polsce????
co do olei silnikowych to chyba nie ma roznicy zbytnio poza cena no i czy mineral czy syntetyk oczywiscie...
pozdro

tak naprawdę to tylko M-B W114280CE albo carrera911 72' ...oba mnie kręcą (MB, VAG, PORSCHE... reszta to podróba)