KW nowe to jest troche do wydania 600-1000zł.Frykas pisze:a wiesz moze jakie mniej wiecej sa koszta takich stabilizatorow
A od 4motion to na allegro widziałem od 80 do 150 zł
od czasu do czasu sie pojawiaja.
pozdro.
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
KW nowe to jest troche do wydania 600-1000zł.Frykas pisze:a wiesz moze jakie mniej wiecej sa koszta takich stabilizatorow
Gdzieś Ty widział tak tanio? Nowe H&R czy Eibach to koszt około 1800 pln. Czyżby markowe KW było aż tak tanie ? Za 600-1000 ulala to chciałbym kupić.Ponior pisze:KW nowe to jest troche do wydania 600-1000zł.
Nowy to koszt jak Mapet napisał 1000zł, a ja na ebay widziałem raz w przeliczenieu na zł za ok 700zł (+ przesyłka)KriSSo pisze:Czyżby markowe KW było aż tak tanie ? Za 600-1000 ulala to chciałbym kupić
Od s3 podobno trzeba mieć specjalne mocowanie na amorku, a w 4motion miało tego nie być, mocowłeś łączniki stabilizatora na ori miejsca, czy na amorek.?????szczep2008 pisze:4Motion identyczny jak w s3
nie znam dokładnie konstrukcji tego zawiasu ale według mnie może delikatnie postukiwać szczególnie jak będą osoby na pokładzie i przy skręcie szybszym w lewoKoJ@K pisze:Odgrzejemy trochę.
Orientuje się ktoś czy przy tak skręconym gwincie, jak na zdjęciu, na 17' , opona 215/45, założone podkładki podnoszące silnik, (nie dawno wyjąłem jeden odbój z przodu) może już napierac półoska o podłużnicę ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości