Zarowka sie obrazila na parkingu ale juz wymienilem od razu wczoraj HELLAsebcio pisze:showtime, film fajny tylko coś Ci jedna lampa strajkuje aaaa i gdzie wlepa forum ???
MK4 Variant 1,9 TDI by OEMTUNING.PL | Auto na sprzedaż!
Moderator: G0 Karcio
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
ładnie i z gustem, bez przesady,
przy tych 90ps i 4 motion aż prosi się Twój Variant o Virusa
tylnia zaślepiona wycieraczka bardzo mi się podoba, też chyba to zmodze u siebie jeśli możesz napisać czym ją zaślepiłeś będę wdzięczny
nie wiem czy się da ale jeśli jest taka możliwość szukaj 3-ramiennek kierownicy ze sterowaniem, fajnie by się prezenciła
jeszcze raz gratuluje, ładnego VARIANTA
przy tych 90ps i 4 motion aż prosi się Twój Variant o Virusa
tylnia zaślepiona wycieraczka bardzo mi się podoba, też chyba to zmodze u siebie jeśli możesz napisać czym ją zaślepiłeś będę wdzięczny
nie wiem czy się da ale jeśli jest taka możliwość szukaj 3-ramiennek kierownicy ze sterowaniem, fajnie by się prezenciła
jeszcze raz gratuluje, ładnego VARIANTA
Ostatnio zmieniony wt sie 25, 2009 18:10 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Jest 4motion w 90 PS ale ten moj to taki 2 motion znaczek dostalem od kumpla w prezencie :D:D wiec przykleiłem. A na zakretach nieraz czuje sie jak 4motion i zaczynam sie siebie bać
Kiery zmieniac nie bede bo kupiłem już multi i ona jest tez skorzana, wiec prowadzenie to samo no i funkcje...
Kiery zmieniac nie bede bo kupiłem już multi i ona jest tez skorzana, wiec prowadzenie to samo no i funkcje...
Ostatnio zmieniony wt sie 25, 2009 19:58 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Nie bede sciagal bo mi klej zostanie hehe
Jak jest 4motion to i nowa skórzana gałeczka od MK5
A i dzisiaj w prezencie w ASO kupilem sobie smyczke GTI
Jak jest 4motion to i nowa skórzana gałeczka od MK5
A i dzisiaj w prezencie w ASO kupilem sobie smyczke GTI
Ostatnio zmieniony wt sie 25, 2009 20:29 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Tak naprawdę to tylko ja jezdze Variatem wiec wiesz stara galka byla od nowosci juz wytarta wiec wiesz... dostalem tą od kolegi, ktoremu gdzies sie pałętała
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
mi to też nie przeszkadza, jaja sobie robie
jak show to show
jak show to show
Ostatnio zmieniony śr sie 26, 2009 13:59 przez PELE, łącznie zmieniany 2 razy.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Nowy gadżet w srodku
Antena CB President Florida - zgrabna i niewielka. W sam raz do moich wymagań
Oraz zestaw głośnomówiący Jabra SP200
:D:D
A w piatek bedzie tempomat
---
Wczoraj zaszałałem! Kupiłem podgrzewane siedzenia od Seata Leona TOP SPORT!
Kostki od airbagów musiałem przerobić, podgrzewanie zostawiam na później. Musze jeszcze zmienić mocowania tylnego siedziska A tak to pasuje wszystko a tapicerka w idealnym stanie :D:D
Antena CB President Florida - zgrabna i niewielka. W sam raz do moich wymagań
Oraz zestaw głośnomówiący Jabra SP200
:D:D
A w piatek bedzie tempomat
---
Wczoraj zaszałałem! Kupiłem podgrzewane siedzenia od Seata Leona TOP SPORT!
Kostki od airbagów musiałem przerobić, podgrzewanie zostawiam na później. Musze jeszcze zmienić mocowania tylnego siedziska A tak to pasuje wszystko a tapicerka w idealnym stanie :D:D
Ostatnio zmieniony śr wrz 02, 2009 07:29 przez showtime, łącznie zmieniany 1 raz.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---
showtime, to mówisz, że z kostkami nie ma problemu. A z tylną kanapą nie będzie dużo rzeźbienia? Może jakieś fotki byś porobił co trzeba przerobić? komuś może się przydać Foteliki wypas i jeszcze grzane.
Zapomniałem dopisać, dużo Cie wyniosły te fotele?
Zapomniałem dopisać, dużo Cie wyniosły te fotele?
Ostatnio zmieniony śr wrz 02, 2009 11:07 przez Karpik, łącznie zmieniany 1 raz.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Pomoge oczywiscie i juz mowie mniej wiecej krok po kroku co i jak
Odpinamy akumulator przed rozlaczaniem kostek od poduch.
Wyjmujemy stare fotele przednie:
1. Odkrecamy dwie plastikowe zaślepki szyn po bokach foteli z lewej i prawej strony. Jedna śruba - krzyżak schowana pod okrągłą zaślepką plastikową.
2 Odkrecamy dwie sruby 13 z przodu foteli przednich.
3. Przesuwamy maksymalnie do tyłu fotel i wyjeżdża nam z szyn.
4. Wywalamy go na plecy i odpinamy kostki.
Z nowych foteli musialem uciąć kostki (fotele z 2003 roku i nie pasowały kostki od poduch) zeby przylutować kostki ze starych foteli. Wyciąłem kostki ze starych foteli i wszczepiłem je w te nowe siodła.
Z fotela nowego wychodziły trzy kable: niebieski, brązowy i czarny. Z mojej starej kostki wychodziły także kable w tych kolorach, więc zlutowałem wszystko do kupy ze sobą, zaizolowałem i działa
Oba fotele przednie robimy tak samo.
Przy okazji można sobie odkurzyć wykladzine pod stołkami bo jest okazja :D:D
Wkładamy fotele i gotowe, czyli wykonujemy czynności od tyłu :D:D
Co do podgrzewania to jeszcze nie zrobiłem, konsultuje się z Gregiem i będziemy modzić
Teraz fotele tylne:
1. Odchylamy siedziska kanapy.
2. Wyjmujemy tylne oparcia kanapy.
3. Zdejmujemy plastikowe zaslepki od uchwytów trzymających z przodu siedzisko (śruba krzyżak ukryta pod okrągłą zaślepką).
4. Wyjmujemy bolce z uchwytów trzymających siedzisko (wychodzą palcami tylko trzeba poruszać siedziskiem)
5. Wkładamy nowe oparcia - pasują Plug&Play
6. Pozostaje nam siedzisko i pojawia się problem - nie pasują zaczepy.
Ja zrobiłem siedzisko tylne w ten sposób.
1. Zdjąłem tapicerke i gąbke siedziska ze starych foteli. Ze starego siedziska zostało tyle:
Do nowego potrzebowałem ten cały metal od spodu z uchwytami przednimi.
2. Wlozylem ten stelaz do nowego siedziska... przylega elegancko
Na fotki jak zawsze nie mialem czasu bo uciekałem przed czasem, robiłem auto na zewnątrz i nie chcialem zeby sie sciemniło. Jesli bedzie trzeba to oczywiscie pomoge pisac na PW
Odpinamy akumulator przed rozlaczaniem kostek od poduch.
Wyjmujemy stare fotele przednie:
1. Odkrecamy dwie plastikowe zaślepki szyn po bokach foteli z lewej i prawej strony. Jedna śruba - krzyżak schowana pod okrągłą zaślepką plastikową.
2 Odkrecamy dwie sruby 13 z przodu foteli przednich.
3. Przesuwamy maksymalnie do tyłu fotel i wyjeżdża nam z szyn.
4. Wywalamy go na plecy i odpinamy kostki.
Z nowych foteli musialem uciąć kostki (fotele z 2003 roku i nie pasowały kostki od poduch) zeby przylutować kostki ze starych foteli. Wyciąłem kostki ze starych foteli i wszczepiłem je w te nowe siodła.
Z fotela nowego wychodziły trzy kable: niebieski, brązowy i czarny. Z mojej starej kostki wychodziły także kable w tych kolorach, więc zlutowałem wszystko do kupy ze sobą, zaizolowałem i działa
Oba fotele przednie robimy tak samo.
Przy okazji można sobie odkurzyć wykladzine pod stołkami bo jest okazja :D:D
Wkładamy fotele i gotowe, czyli wykonujemy czynności od tyłu :D:D
Co do podgrzewania to jeszcze nie zrobiłem, konsultuje się z Gregiem i będziemy modzić
Teraz fotele tylne:
1. Odchylamy siedziska kanapy.
2. Wyjmujemy tylne oparcia kanapy.
3. Zdejmujemy plastikowe zaslepki od uchwytów trzymających z przodu siedzisko (śruba krzyżak ukryta pod okrągłą zaślepką).
4. Wyjmujemy bolce z uchwytów trzymających siedzisko (wychodzą palcami tylko trzeba poruszać siedziskiem)
5. Wkładamy nowe oparcia - pasują Plug&Play
6. Pozostaje nam siedzisko i pojawia się problem - nie pasują zaczepy.
Ja zrobiłem siedzisko tylne w ten sposób.
1. Zdjąłem tapicerke i gąbke siedziska ze starych foteli. Ze starego siedziska zostało tyle:
Do nowego potrzebowałem ten cały metal od spodu z uchwytami przednimi.
2. Wlozylem ten stelaz do nowego siedziska... przylega elegancko
Na fotki jak zawsze nie mialem czasu bo uciekałem przed czasem, robiłem auto na zewnątrz i nie chcialem zeby sie sciemniło. Jesli bedzie trzeba to oczywiscie pomoge pisac na PW
Ostatnio zmieniony śr wrz 02, 2009 11:44 przez showtime, łącznie zmieniany 3 razy.
Zapraszam!
---
Zapraszam!
---