Urwana śruba w podłużnicy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Urwana śruba w podłużnicy
Witam!
Ratunku, pomocy!!! Podczas dokręcania śruby tej pionowej od wahacza urwałem ją i to w okropnie niefortunnym miejscu- w samej podłużnicy, to znaczy tak, że nie wystaje i nie można jej niczym chwycić. Trudny dostęp i jeszcze utwardzana śruba,jak i czym ją wykręcić??
Ratunku, pomocy!!! Podczas dokręcania śruby tej pionowej od wahacza urwałem ją i to w okropnie niefortunnym miejscu- w samej podłużnicy, to znaczy tak, że nie wystaje i nie można jej niczym chwycić. Trudny dostęp i jeszcze utwardzana śruba,jak i czym ją wykręcić??
VW GOLF II “Quadratisch. Praktisch. Gut.”
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Masz dwie opcje:albo rozwiercić i przegwintować,albo pruć dziurę w podłużnicy i wymienić nakrętkę.
Temat już kiedyś był i jego autor wybrał wiercenie.
Zdejmij wahacz,ostre wiertła i do boju.Końcowe wiertło to 12,5mm(chyba,że uda Ci się idealnie w środku,to spróbuj na ten sam gwint),później gwintownik M14 i śruba utwardzana.Ponoć bułka z masłem
Powodzenia
Temat już kiedyś był i jego autor wybrał wiercenie.
Zdejmij wahacz,ostre wiertła i do boju.Końcowe wiertło to 12,5mm(chyba,że uda Ci się idealnie w środku,to spróbuj na ten sam gwint),później gwintownik M14 i śruba utwardzana.Ponoć bułka z masłem
Powodzenia
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt: