piszczenie

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
kubotek
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

piszczenie

Post autor: kubotek » pt lut 03, 2006 14:35

witam borykam się z problemem bardzxo cichego popiskiwania w silniku to jest gdzieś przy pasku klinowym próbowałem nawet przesmaroqwaać rolki smarem w sprayu ale to samo jest. dodam że pasek rozrządu był wymieniany przy 92k a teraz ma 95k sprowadziłem go z niemiec
i tak było napisane w ks. serw. ale nie wiem czy rolki też były wymieniane

[b][color=red][size=150]KUPIĘ[/size][/color][/b] [b]GOLFA MK2, MK3 !!!![/b] [b]VW Passat Variant +Mega dodatki / B5 3B6 /PD 1,9 T[color=red]DI[/color] 131 PS / 2002[/b]

pieko
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Re: piszczenie

Post autor: pieko » pt lut 03, 2006 17:17

kubotek pisze:witam borykam się z problemem bardzxo cichego popiskiwania w silniku to jest gdzieś przy pasku klinowym próbowałem nawet przesmaroqwaać rolki smarem w sprayu ale to samo jest. dodam że pasek rozrządu był wymieniany przy 92k a teraz ma 95k sprowadziłem go z niemiec
i tak było napisane w ks. serw. ale nie wiem czy rolki też były wymieniane
Teraz jest taka pogoda,mokro,wilgotno .Wystarczy ze wjedziesz w jakąś kałuże i pasek dostanie troche wilgoci i ma prawo troche zapiszczec.Mi piszczał delikatnie 2dni jak wjechałem w spora kałuzę ostatnio.Teraz ucichł.Apropo to jak był wymieniany rozrzad w Niemczech to podejrzewam ze razem z rolkami.
pozdro.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”