MK3 - poduszki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MK3 - poduszki
Witam,
od pewnego czasu mam problem z kontrolką od poduszek - nie gaśnie tak jak wcześniej. Stało sie to po fali mrozów (autko parkuje na dworze). Czy to mógł zepsuć się jakiś czujnik czy może mam szykowac sie na wymiane tasiemki przy kierownicy? Czy w serwisie po pdłączeniu do komputera zdiagnozowali by problem i za ile mniej więcej? Proszę o pomoc, może ktoś miał podobny problem.
Pozdrawiam!
od pewnego czasu mam problem z kontrolką od poduszek - nie gaśnie tak jak wcześniej. Stało sie to po fali mrozów (autko parkuje na dworze). Czy to mógł zepsuć się jakiś czujnik czy może mam szykowac sie na wymiane tasiemki przy kierownicy? Czy w serwisie po pdłączeniu do komputera zdiagnozowali by problem i za ile mniej więcej? Proszę o pomoc, może ktoś miał podobny problem.
Pozdrawiam!
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Mialem to samo raz. Przy -32C po ok 200m jazdy zapalila sie lampa od AIRa i ABS. Przejechalem pare km, auto zostawilem pod firma wlaczone aby sie rozgrzal, pochodzilo z 20min i wylaczylem. Samo sie naprawilo. U mnie pewnie cos przymarzlo. Podpialem VAGa teraz w week dla sprawdzenia i czysto, zadnych sladow.
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R
-
- VW Baron
Tez mozesz sciagnac z tej strony. Kiedys dalem na forum linka z ftp z ktorego mozna bylo sciagnac mnostwo programow do zabawy z kabelkiem..
Pozdro
Gitner
Pozdro
Gitner
Wykres 1Z seria + R
Wykres 1Z seria + R