Nie działają światła stopu i cofania
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie działają światła stopu i cofania
jak w temacie,chodzi mi o światła stopu i światłą cofania...w ogóle nei świecą co moze byc??
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2007 13:00 przez Siekiera, łącznie zmieniany 1 raz.
VW Golf MkII
,,Life to ride"
,,Life to ride"
Sprawdz bezpieczniki.
Potem do swiatla stopu jest taki jakby czujnik przy pedale hamulca a w skrzyni masz czujnik swiatel wstecznych.Posprawdzaj i powinno dzialac.
[ Dodano: 02-02-2006, 22:37 ]
Aha zapomnialem o zarowkach. heh.
pozdrawiam
Potem do swiatla stopu jest taki jakby czujnik przy pedale hamulca a w skrzyni masz czujnik swiatel wstecznych.Posprawdzaj i powinno dzialac.
[ Dodano: 02-02-2006, 22:37 ]
Aha zapomnialem o zarowkach. heh.
pozdrawiam
Byl Golf MK1 1.6 B+G pozniej Golf MK1 1.6 diesel
teraz jest Vectra 1.8 B+G
teraz jest Vectra 1.8 B+G
Stop = być może że to bezpiecznik
Wsteczne = albo bezpiecznik albo czujnik świateł cofania
I jak narazie to mi nic innego nie przychodzi do głowy skoro migacze działają ...
[ Dodano: Czw Lut 02, 2006 22:42 ]
A co do szukania czujnika cofania to masz fotki i link: Gdzie znaleźć czujnik cofania w Golfie MK 2
Wsteczne = albo bezpiecznik albo czujnik świateł cofania
I jak narazie to mi nic innego nie przychodzi do głowy skoro migacze działają ...
[ Dodano: Czw Lut 02, 2006 22:42 ]
A co do szukania czujnika cofania to masz fotki i link: Gdzie znaleźć czujnik cofania w Golfie MK 2
najgorsze jest to ze to stało sie w jednym momecie...w ten sam dzien podłączyłem neony do samochodu-ale nei wydaje mi sie ze to przez to cos oze bć ponieważ neony sa podłaczone bezpośrednio do akumuilatora i nigdzie sie nie podpinałem...bezpiecznik tez tam jest razem z neonami wiec jak cos to powinien sie przepalic .najpierw nie miałem stopu,zmieniłem bezpieczniki bo byly przepalone dwa...pote jak zmieniłem to znowu sie cos przepaliło i nie dzialały kierunki,radio i cos tam jeszcze...i stop i światłą cofania...jak zmieniłem znowu na nowe bezpieczniki to nie było juz własnie stopu i cofania...??ktos ma jakis pomysł czy sprawdzic to co chłopaki napisaliscie wczesniej tu??
VW Golf MkII
,,Life to ride"
,,Life to ride"