Dzikuvip pisze:6tys obrotow
A co do tematu to może zatkana odma i bagnetem wywala.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
raczej to na 100% bo az tylną szybe mam tlustąLukas-182 pisze:albo spalany olej...
zwłaszcza takie skłonności są na niezbyt rozgrzanym silniku?Dzikuvip pisze:ja ma taki sam problem tylko ze mam TD, gdy ostro ruszam i wkrecam silnik na czerwone pole obrotomierza, turbina mi wtedy pod obciarzeniem (przyspieszam) pompuje 1,4-1,7 bara , po takim czyms rzadko to sie mi zdarza ale jednak juz 4 razy to mialem,z rury wydechowej jest pelno bialego dymu i z silnika (zlokalizowalem ze to w okolicach filtra oleju nie z samego filtra tylko z tych wezy co do niego idą) ale gdzies wydostaje sie, po tym zgasze auto i odczekam kilkadziesiad minut i wszystko ok, co jest przyczyną, ktos mial cos podobnego??
Na nierozgrzanym bardziej , ale na rozgrzanym rowniez.arwam pisze:zwłaszcza takie skłonności są na niezbyt rozgrzanym silniku?
jak tak to na bank podstawia Ci zawory na popychaczach
Nigdy nie mialem calego tlustego tylu auta, tylko po takim czyms wlasnie jest,(takie male kropki tluste)twardy pisze:z niespalonej ropy też będzie tłusta
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 38 gości