Czerwona kontrolka
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Czerwona kontrolka
b]Siemanka wszystkim[/b].Mam mały problemik . Zakupiłem golfa2 1.6D, i od pewnego czasu zaczeła mi migac czerwona kontrolka na tablicy zegarow ,w miejscu gdzie wychyla sie wskazówka temperatury oleju. Sprawdzałem juz płyn w zbiorniczku wyrównawczym: Jest w porzadku a takze sprawdziłem płyn hamulcowy: jest ok.NIE WIEM z jakiego powodu to miga. ??? Jezeli znacie problem z którym sie spodkałem PROSZE O RADY jak go rozwiazac. I z gory bardzo dziekuje

No bo mało kto zmierzył to ciśnienie, a kilka osób które zmierzyły to są już po remoncie silnika i im nie miga...bodzio_j pisze:Było już wiele postów na ten temat. Wiele osób zgłaszało ten temat. Mozesz sprawdzić czujnik ilości płynu, ale jak dotąd chyba nikomu nie udało jednoznacznie stwierdzić co jest tego przyczyna.
A no sorry za zamieszanie teraz widzę (bo nawet jest dopisek), że to chodzi nie o olej a o płyn chłodzący - w mojej dygresji miałem na myśli kontrolke ciśnienia olejubodzio_j pisze:Jakie ciśnienie?? To temperaturaAdamtd pisze:No bo mało kto zmierzył to ciśnienie, a kilka osób które zmierzyły to są już po remoncie silnika i im nie miga...
[ Dodano: Czw Lut 02, 2006 11:42 ]
bo to mnie w bład wprowadziłowskazówka temperatury oleju