Nie mogę odpalic auta
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Nie mogę odpalic auta
jechałem sobie spokojnie, i nagle zaczeła mrugac kontrolka oleju. Poniewaz jestem początkującym kierowcą, szybko sobie przypomniałem ze w takich sytuacjach należy się zatrzymać i sprawdzić czy wszystko gra. Więc tak zrobiłam. Olej w porzadku. Akumulator nowy , ale jak chcę odpalić... to nie da rady!!! Paliwa jest jescze 1/4 baku. odłaczyłem akumulator na 3 minuty. Podłaczyłem znowu i nic. Pompka paliwa pracuje - to słychac przy otwartej masce, tak radzli koledzy. W koncu odholowali mnie do domu. Proszę pomózcie, co to moze być???
Mam Golfa 3, pink floyd z silnikiem 1,4
Mam Golfa 3, pink floyd z silnikiem 1,4
- ksionc
- Użytkownik
- Kontakt:
wykrecic swiece przystawic do silnika, jak bedziesz kreci to powinna przeskakiwac ze swiecy na silnik. no ale moze faktycznie odstaw auto do jakiegos warsztatu. z iskra to moja teoria i jakos mi nie pasuje do tego ze zapalila ci sie kontrolka oleju wiec pewnie to nie to.
Mody mode on in one point najn ti di aj endzajn
rozrusznik kreci, paliwo jest, moze iskry nie ma rano sie okaze, do aso nie pojade, wymieniałem tam tylko rozrząd, ze wzgledu na gwarancje jaka ponoc dają, dzieki za rady, poniewaz jestem bardzo swiezym kierowcą, (zawsze sie broniłem przed prowadzeniem samochodu) i tak pewnie trafie do jakiegos mechanika Żeby tylko był rzetelny i nie robił mnie w konia