blaade pisze:Ale nie napisałeś czy przy próbie zamknięcia szyby słychać jakikolwiek hałas czy w ogóle nic nie działa?
powiem tak przed zima i jak nie bylo tak zimno wszystko sie domykalo co prawda troche wolniej niz ta od strony kierowcy ale chodzilo i dzialalo kiedys mialem tak samo od strony kierowcy ale samo sie naprawilo
moze mam krzywo prowadnice nie mam pojecia
dzisiaj przy otwieraniu slychac jak silniczek pracuje ale nie slychac przy zamykaniu tak jakby cos z nim nie bylo tak nie ma reakcji albo szyba sie przyblokowala albo silniczek z reszta u mnie na garazach noktowizjer by sie przydal a jezeli cos slychac to minimalnie z drugiej strony mam taka opcje ze przy otwieraniu i zamykaniu szyby od kierowcy mruga mi lampka podsufitowka jak naciskam przelacznik nie wiem czy cos jest nie tak ale na przyklad od strony pasazera tak sie nie dzieje
jutro planuje jechac rozebrac deske i sie z tym bawic zaczne od czyszczenia wszystkiego
moje pytanie czy cos moze byc z przelacznikiem chcialbym sprobowac przemienic przelaczniki moze cos z nim nie tak
bongo102 pisze:Bezpiecznika nie znalazłem(mam spis bezpieczników do 89r.i takiego niema)
Ja mam rocznik 90 to mozliwe ze u ciebie nie ma kiedys widzialem taki opis skrzynki na forum ale no musze jeszcze poszukac a odnosnie bezpiecznikow czy wg was powinien byc tylko jeden na 2 dwie szyby czy 2 bezpieczniki na kazda szybke osobno
bongo102 pisze:U kolegi padła szczotka na silniczku i dorobiliśmy ją z Jelcza(troche podpiłować i była jak złoto)
Masz moze jakies foto albo mozesz dokladniej to opisac ... jakie koszta tego...
bongo102 pisze:Odepnij kable przy silniku i włącz wyłącznik
chodzi ci o kable od akumulatora ?? bo nie kumam ...

acha no a korbka powinna pasowac z tylnych drzwi do przodu bo to chyba to samo mam racje no bo trudno teraz w zime jezdzic z otwartym na 2/3 oknem
sila rzeczy bedzie troszku pizgac....