Samo włączające się wycieraczki po uruchomieniu silnika.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Samo włączające się wycieraczki po uruchomieniu silnika.
Witam, ostatnio mam taki problemik, czasami moje wycieraczki w MK3 na przedniej szybie, sam się włączą po odpaleniu silnika. Przejadą tak ze 3 razy i spokój, chwile pojeżdżę, zgaszę, odpalę auto i tak kilka razy, i znowu się włączą... W czym leży problem ?? Przekaźnik wymieniłem....
Ostatnio zmieniony sob sie 15, 2009 00:30 przez kamxp125, łącznie zmieniany 1 raz.
[img]http://images49.fotosik.pl/176/3f87b803b0da2cd7.jpg[/img]
MK3 1.9TDI i mkniesz jak strzała
MK3 1.9TDI i mkniesz jak strzała
Re: Samo włączające się wycieraczki po uruchomieniu silnika.
A czy zawsze to jest 3 razy czy jakos nieregularnie? Np. czasem w ogole a czasem 5 razy?kamxp125 pisze:Przejadą tak ze 3 razy i spokój
I czy za kazdym wlaczeniem zaplonu?
Miałem podobnie w mk IV do wymiany przekaznik wycieraczki, u mnie znajduje sie on nad pedałem hamulca ale jak jest u ciebie to nie wiem
[ Dodano: 14 Sie 2009 16:22 ]
a sorka nie doczytalem ze wymieniles przekaznik, zobacz sobie czy masz mase dobrze przymocowana - mechanik mowil mi ze od tego tez wariuje czasami
[ Dodano: 14 Sie 2009 16:22 ]
a sorka nie doczytalem ze wymieniles przekaznik, zobacz sobie czy masz mase dobrze przymocowana - mechanik mowil mi ze od tego tez wariuje czasami
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ja bym obstawial uszkodzona manetkę w kierownicy
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;