auto kopci

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
TomiGolf2
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

auto kopci

Post autor: TomiGolf2 » ndz sie 09, 2009 18:54

koledzy pisze to jeszcze raz bo nie było mnie wczoraj na forum z braku czasu, wchodzę dzis a jakiś pacan zamkną mój temat choc nie wiem po co. ale do rzeczy u kumpla w golfie 1.6 ben. jak go zapala zimnego to autko kopci przez pare sek. a za chwile już nie tak jest za każdym razem jak odpala go zimnego, co to może byc? ten dym ma kolor jakiś taki biały to normalne ze tak zakopci przy odpaleniu czy co? przejmowac sie tym? są jakieś konsekwencje tego? proszę o odp. i żeby mi zaś ktoś nie skasował tematu.

wojtas4589
Wamia Mazury
Auto: Golf V
Silnik: BKC
Kontakt:

Post autor: wojtas4589 » ndz sie 09, 2009 19:24

TomiGolf2 pisze:jakiś pacan zamkną mój temat
Paweł Marek to chyba wypowiedź w Twoim kierumku :grin:

Awatar użytkownika
artur1902
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: artur1902 » ndz sie 09, 2009 20:18

tak jak kolega Mieniu_69 napisał w twoim poprzednim temacie, być może to przepuszczające uszczelniacze zaworowe ale jesli kontrolowany jest stan oleju i nic go nie ubywa to tak jak kolego wasiak napisał w tym samym temacie para wodna i spaliny

Old volkswagen's never die...

Awatar użytkownika
guti
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: guti » ndz sie 09, 2009 21:19

TomiGolf2, nie przejmuij sie :) tak ma byc :) roznica temp szczegolnie wczesnie rano :) chciaz ja widzialm Diesla nowego ktory w południe puszczał biały dym przez jakies 2 km :) poznij sie nagrzal i mu przeszło :)

Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”