Prosiłbym o ocene moich logow sprawa wyglada tak samochod nie chce mi wejsc na obroty wyzsze niz ok 3200 obr a pod koniec strasznie szarpie autem komputer nie pokazuje zadnych bledow. a to link do logow http://rapidshare.com/files/264659192/Logi.rar.html
w zalaczniku rowniez sa jak by komus rapid nie dzialal
Z Gory dziekuje
Ocena logow w Mk4 TDI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- alien171
- Mały gagatek
- Kontakt:
panowie a moglibyscie mi podpowiedziec jak sprawdzic te dawki tez vagiem bo jestem poczatkujacy i dopiero sie ucze i zaczynam a szukalem jakiegos mechanika i jak pojechalem na diagnostyke to zostalem odeslany z kwitkiem i powiedzieli ze jak wymienie rozrzad i filtry to ewentualnie moge przyjechac na ustawienie konta wtryskow a teraz nie jest mi w stanie pomoc tyle uslyszalem jak byscie mogli mi troszku to opisac to byl bym bardzo wdzieczny
[ Dodano: 08 Sie 2009 10:50 ]
Dzisiaj patrzylem po powrocie z drogi i na tym jedny przewodzie ktory idze od filtra do pompy
widac jak bombelki leca co to moze oznaczac
[ Dodano: 09 Sie 2009 14:33 ]
Dzisiaj wziolem sie za swoje cudo i sprawa wyglada tak ze po wymianie filtra paliwa bombelki zniknely a autko spowrotem dziala jak cudenko dziekij za wszystkie podpowiedzi i temat do zakniecia
[ Dodano: 08 Sie 2009 10:50 ]
Dzisiaj patrzylem po powrocie z drogi i na tym jedny przewodzie ktory idze od filtra do pompy
widac jak bombelki leca co to moze oznaczac
[ Dodano: 09 Sie 2009 14:33 ]
Dzisiaj wziolem sie za swoje cudo i sprawa wyglada tak ze po wymianie filtra paliwa bombelki zniknely a autko spowrotem dziala jak cudenko dziekij za wszystkie podpowiedzi i temat do zakniecia
Ostatnio zmieniony sob sie 08, 2009 10:51 przez alien171, łącznie zmieniany 1 raz.