bo dopiero zaczniesz jak zerwie sie pasek, czego Ci oczywiście nie życzetongpo22 pisze:ja tam mam ABU i narazie nienarzekam
glupie pytanie o kolizyjne silniki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- tomasz2000
- Nowicjusz
- Michael G60
- Forum Master
- Kontakt:
Oczywiście, że jest kolizyjny...troszkę cię postraszę...znane sią przypadki, że przez próg garażu auto wyjeżdżało i pasek trach....masz kasę to zmieniaj...lukopr pisze:a silnik 1Y jest kolizyjny..? własnie czeka mnie wymiana paska i nie mogłem sie za bardzo do niego dobrac... pasek juz tragedia...:/
!!!...5 września 2020: 15 lat mojej obecności na forum VW GOLF...!!!
Kolizyjny czy nie pasek rozrzadu trza regularnie wymieniac i tyle!
Lepiej nie sprawdzac tego na wlasnej skórze bo to drogi ekperyment tylko pilnowac terminu a jak sie niewie kiedy był ostatnio wymieniany to sie wymienia od reki!
Lepiej nie sprawdzac tego na wlasnej skórze bo to drogi ekperyment tylko pilnowac terminu a jak sie niewie kiedy był ostatnio wymieniany to sie wymienia od reki!
Bo konstrukcja silnika tego wymaga i konstruktor zakłada ze statystyczny "user" bedzie robił co do niego nalezy czyli jezdził regularnie do ASO a ze sie nie jezdzi do ASO - zresztą po co bo tam drogo - to musimy pilnowac takich rzeczy sami zeby potem nie było iDmX_81 pisze:to po co robia kolizyjne:P czemu wszystkie nie moga byc niekolizyjne