a to mi chodziło, kiedyś miałem przygodę, ukręcił się jakimś sposobem owy ząbek i wyła podkładka obracając sie na czopie, na szczęęcie w skodzie woziłem pełen zestaw narzędzi i trochę zapasówguti pisze:wycieciem na frez w czopie
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
a to mi chodziło, kiedyś miałem przygodę, ukręcił się jakimś sposobem owy ząbek i wyła podkładka obracając sie na czopie, na szczęęcie w skodzie woziłem pełen zestaw narzędzi i trochę zapasówguti pisze:wycieciem na frez w czopie
flatron316 pisze:Hmm...po przesłuchaniu
tgo jszcze nie probowalemflatron316 pisze:Albo jak masz jakies koła zimowe wrzuć na 2 min i się przejedz.
Wiem ale to może jakieś złudzenie-jak koła wiszą w górze-aż mi sie nie chce wierzyć że ci 3 łożyska nowe pod rząd padły.Ew bęben gdzies o szczekę delikatnie ociera.Też tak trudno jest wywnioskować z nagrania.guti pisze:po przeczytaniu, pisałem ze to słychac tez na podniesionym kole
tam sa stozkowe, a co do dokrecania to wiem jak to sie robi , bo wiele razy to robiłem juz nie tylko u siebieGTI07 pisze:Nie wiem dokładnie jakie tam są łożyska czy normalne czy stożkowe.Podejrzewam że stożkowe.1Jak są to stożkowe to dokręć je mocno aż poczujesz opór o następnie o1/4obrotu popuść i powinno być git
Jeżeli pomogłem wciśnij pomógł:)Pozdro:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 52 gości