poduszka powietrzna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Adamtd
VW Baron
VW Baron

Post autor: Adamtd » pn sty 30, 2006 10:04

Ad. 1 Poduszki wystrzelą przy niezapiętym pasie (nic mi nie wiadomo, że masz to zblokowane, a może... pewności nie mam)
Ad2. Owszem możesz mieć wyłacznik bezpieczeństwa. Ale nie wiem na 100% i nie wiem gdzie. Np VW ich nie montuje, w fiatach przeważnie są pod siedzieniami - a jak jest u Ciebie - tel do ASO toyoty wszystko wyjaśni

jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....

greg

Post autor: greg » pn sty 30, 2006 10:12

czujnik uderzeniowy który odcina ci zaplon powinien być pod maska w poblizu akumulatora, chociaż Peugocie spotkałem obok chłodnicy. Jak zadzialal poduszka to pewnie i napinacz pasów bezpieczeństwa. Wyłącznika poduszki dla kierowcy nie powinno być, poduszka pomimow wszystko powinna zadzialć - ale spotkałem już w lepszych wersjach ze poduszki strzelają tylko tam gdzie zapięte pasy

Awatar użytkownika
misiek
_
_
Kontakt:

Post autor: misiek » pn sty 30, 2006 10:14

Adamtd pisze:Ad2. Owszem możesz mieć wyłacznik bezpieczeństwa. Ale nie wiem na 100% i nie wiem gdzie. Np VW ich nie montuje, w fiatach przeważnie są pod siedzieniami - a jak jest u Ciebie - tel do ASO toyoty wszystko wyjaśni
ale poducha kierowcy nie jest chyba odłączalna wyłącznikiem, tylko poducha pasażera ze względu na możliwość zainstalowania fotelika dla dziecka na fotelu pasazera

:-k ...

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”