Dziwnie ci powiem. Nie wiem jak to opisać, ale mam wrażenie ze wcześniej bylo twardziej i stabilniej na zakrętachdjbartez pisze:Jak sie jezdzi przy takim naciagu ??

Moderator: G0 Karcio
Mialem podobne uczucie jak przelozylem opony z 195/50 na 175/60 od razu bylo czuc jakis dyskomfort, a na zakretach to zwalnialem jakbym lecial na seryjnym zawieszeniu i na oponach 145/80Cieluś pisze:mam wrażenie ze wcześniej bylo twardziej i stabilniej na zakrętach
Już jest dobrze. Trochę potestowalem oponkę wczoraj na trasie i Wroclawiu i wszystko jest w porządku z felga i oponą, tak wiec nie ma tragedii na tej oponierobal264 pisze:przyzwyczaisz sie,przynjamniej nie powinno tak w koleinach nosic
Jeszcze auto pójdzie w dól o ok 1.5 cm i opona będzie przy naklatce czyli będzie malina tak jak chcialemdjbartez pisze:Z dystansem od razu lepiej, a nawet duzo lepiej, czekam na fotki z pleneru
Zapytam na warsztacie ziomka gdzie to kupują i dam znać.idgray pisze:nie wiesz gdzie takie coś można kupić i za ile bo nie chce ciągle pożyczać od wulkanizatora na wieczne oddanie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości