tutaj takie fotki jak narazie mam skrecone i jak dokladnie idzie sprezynka ta co jest linka recznego przymocowania ???prosze o pomoc i czy ktos by mugł opisac jak dokladnie ida rozne oringi

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
dzieki wielkie jak jutro bede to skladał i nie dam rady bede pytał w fotoporadzieLeon_Wechtel pisze:http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=232665
dzieki wielkie punkciki poleciałymate64 pisze:majek ta sprężynka o te śrubę z prowadnicą:
to sa wlasnie trzymania linki na belce chyba wlasnie jakies gumki mi zostały narazie niewiem do czego ale dzis moze rozplanuje i dzis zaczne skladac jeden tłoczekmate64 pisze:podłużne sprężynki przy tłoczkach czy to coś o czym nie wiem czy te co trzymają linki na belce?
simering do końca a dźwignia ile wejdziemajekMK2 pisze:dzieki wielkie za rady bede tak robiuł jak piszecie i teraz mam pytanie
czy ta dzwignia z tuleja ma wejsc do srodka czy tylko tak zostac jak jest na fotce??
tylko simering (ta uszczelka) pamiętaj o wyczyszczeniu dokładnym dźwigni, wnętrza i napakowaniu tam smaruczy tam wchodza jeszcze jakies uszczelki czy tylko odrazu ta dzwignia i ta jedna uszczelka??
ta gumka to uszczelnienie zewnętrzne, do środka zacisku musisz mieć jeszcze oring widoczny na tej fotce, lewy dolny róg:majekMK2 pisze:na tłoczek idzie tylko ta uszczelka i nic wiecej??w ten wnek ma sie zablokowac??
mówiłem:majekMK2 pisze:i co to sa za uszczelki bo kurcze nie doszedłem co to jest??
w ogóle to ta skośna uszczelka z metalowym kołnierzem to mi wyglądana uszczelkę ale od antenynie zdziw sie jak ci zostanie kilka simeringów i oringów
spoko jak coś źle złozysz to albo ci płyn wycieknie albo coś nie zadziałaprzepraszam was za tyle pytan ale robie to pierwszy raz i niechce zebym cos przeoczył bo hamulce najwazniejsze
ok dzis chciałem wszystko złorzyc wszystko pieknie gorzej jest z segerem nie dalem rady po 2 godzinach tego wlorzyc i dałem sobie spokuj macie jeszcze jakies moze metody jak seger wlorzyc ??bo kleszczykow nie mam tylko srubokretami wkladałemmate64 pisze:z tym szlifowaniem nie przeginaj, jak zbierzesz za du zo to będzie nie szczelne i trzeba by dobierać inny simering
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości