Konserwacja, konserwacja i jeszcze raz konserwacja...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Michał_1977
- _

- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Xabingo,ale jeśli myślisz,że to jest robota na 1 dzień,to niestety jesteś w błędzie
Jak ktoś robi konserwację w 1 dzień z piaskowaniem i położeniem podkładu,to daj mu Boże zdrowia,bo kiedyś jakiś klient łeb mu ukręci
...
Samo rozkręcenie i skręcenie auta to ok.¾ dniówki,a gdzie reszta?
Hmm,a swoją drogą,to słyszałem o takich fachowcach,którzy nawet kół nie zdejmują do konserwacji,tylko jak auto wjeżdża tak za chwilę wyjeżdża "zakonserwowane"
Tak,czy siak,nie widzę przeszkód,żeby Ci to zrobić
Jak ktoś robi konserwację w 1 dzień z piaskowaniem i położeniem podkładu,to daj mu Boże zdrowia,bo kiedyś jakiś klient łeb mu ukręci
Samo rozkręcenie i skręcenie auta to ok.¾ dniówki,a gdzie reszta?
Hmm,a swoją drogą,to słyszałem o takich fachowcach,którzy nawet kół nie zdejmują do konserwacji,tylko jak auto wjeżdża tak za chwilę wyjeżdża "zakonserwowane"
Tak,czy siak,nie widzę przeszkód,żeby Ci to zrobić
Ostatnio zmieniony pn lip 27, 2009 21:42 przez Michał_1977, łącznie zmieniany 1 raz.
- Michał_1977
- _

Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt:
Zazwyczaj jak auto jest zdrowe i nic nie trzeba czyścić,tylko umyć spód i zakonserwować,to z rozbieraniem i składaniem wszystkiego,trzeba liczyć średnio półtorej może dwie dniówki.Xabingo pisze:Michaś_1977, rozumiem. A ile dni Ci na to potrzeba? Nie musisz się spieszyć
Jeżeli w Twoim nie będę musiał nic wycinać i wstawiać nowych blach,to z piaskowaniem i z podkładem,trzeba dodać kawałek trzeciej dniówki.Może być krócej,ale to wszystko zależy od tego ile jest korozji.
Ale tak jak wcześniej pisałem-dostaniesz płytkę CD z fotkami i będziesz wszystko widział jak było robione
- Michał_1977
- _

Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
- Kontakt: