problem z Kopceniem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
problem z Kopceniem
Witam mam problem z moim golfem 2 1.6 d
po odpaleniu i przejechaniu kilomerta auto zaczyna strasznie dymic na biały kolor
moze ktos wie co to jest moze wtryski lub pompa ?? mam tez zalozona duza turbine
od passata ale ona dobrze kreci wiec watpie zeby to bylo od tego ? nie znam sie zbytnio
na mechanice prosze o pomoc
po odpaleniu i przejechaniu kilomerta auto zaczyna strasznie dymic na biały kolor
moze ktos wie co to jest moze wtryski lub pompa ?? mam tez zalozona duza turbine
od passata ale ona dobrze kreci wiec watpie zeby to bylo od tego ? nie znam sie zbytnio
na mechanice prosze o pomoc
Bóg dał nam nogi po to żebyśmy mogli wejść tam gdzie nie dojedziemy na glebie
dziekuje za odpowiedz mozliwe ze uszczelka bo wody brakuje i wczesniej tez co tydzien dolewalem tak po 5oo ml plynu bo mi uciekal ale teraz to juz kosmos :/ czyli woda dostaje sie przez uszczelke do ukladu spalania ?? i stad ten problem ?
kupilem go stosunkowo niedawno wiec nie jestem taki obcykany ale ma duzy intercooler z bmw i turbo z passata ma jeszcze niby elektozawory ale jestem laikiem i sie nie znam ale powiem ze wszyscy byli w szoku ze tak zapier.... passaty b5 to bez problemu biore ale nie wiem czy to przez ta moc czy co ta uszczela poszła to pewnie z 600 zl na mechanika trzeba liczyc