migająca kontrolka płynu chłodniczego - Nic nie pomaga !!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
No nie mam drugiego licznika na sprawdzenie, trochę szkoda mi wywalać kasy na nowy, fakt zawyża mi również temperaturę na wskaźniku.
Mam możliwość kupienia taniego licznika angielskiego, ale czy jak je zamienię to będzie wszystko ok po za tym że będzie licznik w milach? (Jest możliwość taka że wsadzę swój prędkościomierz do tych angielskich liczników - ale czy nie trzeba nic zmieniać po tym zabiegu,nic programować? licznik jest na linkę, ale jest tam jakiś czujnik prędkości z 3 pinami...)
Mam możliwość kupienia taniego licznika angielskiego, ale czy jak je zamienię to będzie wszystko ok po za tym że będzie licznik w milach? (Jest możliwość taka że wsadzę swój prędkościomierz do tych angielskich liczników - ale czy nie trzeba nic zmieniać po tym zabiegu,nic programować? licznik jest na linkę, ale jest tam jakiś czujnik prędkości z 3 pinami...)
-
- Nowicjusz
Witam panowie
ja mam podobny problem w corrku 2.0 16v i tez nie moge znalesc problemu tej migajacej kontrolki cieczy
z tym ze u mnie miga ciagle na zimnym silniku
jak przejade pare kilometrow i sie zagrzeje to musze wylaczyc zaplon,
wlaczyc ponownie i wtedy przestaje migac dopoki silnik jest rozgrzany
jak ostygnie to od nowa to samo
zastanawiam sie czy do tej kontrolki nie jest jeszcze cos podpiete oprocz zbiorniczka wyr.
np. tak jak reczny i poziom plynu hamulcowego
ja mam podobny problem w corrku 2.0 16v i tez nie moge znalesc problemu tej migajacej kontrolki cieczy
z tym ze u mnie miga ciagle na zimnym silniku
jak przejade pare kilometrow i sie zagrzeje to musze wylaczyc zaplon,
wlaczyc ponownie i wtedy przestaje migac dopoki silnik jest rozgrzany
jak ostygnie to od nowa to samo

zastanawiam sie czy do tej kontrolki nie jest jeszcze cos podpiete oprocz zbiorniczka wyr.
np. tak jak reczny i poziom plynu hamulcowego
- Paweł Marek
- V.I.P.
-
- Nowicjusz