Naciąganie ręcznego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Naciąganie ręcznego
Jak podciągnąć ręczny? Za godzinę będę miał do dyspozycji garaż z kanałem, więc chcę to zrobić. Chcę żeby łapał wcześniej bo mam założony podłokietnik i nie da rady wyciągać juz rękawa "pod brodę".
Nie wiem jak jest w MK3 ale w MK2 przy dźwigni ręcznego w kabinie są przyczepione linki, wystarczy odkręcić kontrę i dwie linki pociągnąć o tyle samo obrotów jeśli wcześniej koła hamują tak samo, bo jeśli nie to trzeba tak dociagać linki żeby z tą samą siłą łapało każde tylne koło. Z dzwigni trzeba ściągnąć obudowe plastikową.
dzieki - udało się, lewa linka była tak rozciągnieta ze w sumie nie było sensu jej regulowac, nawet po załozeniu jeszcze jednej podkładki, ale udało sie z druga - teraz reczny łapie szybko a do zostawienia na postoju to + bieg myśle ze wystarczy, moze w lato poprawie druga linke przez jej wymiane. A, i jeszcze jedno przez co omal nie straciłem połowy dnia i nerwów - trzeba wyjąć tylną popielniczke
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.