i jeszcze cos czego mi brakuje :)

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

rumpel
Nowicjusz
Nowicjusz
Kontakt:

i jeszcze cos czego mi brakuje :)

Post autor: rumpel » sob sty 28, 2006 20:15

znowu pytanie z serii "czy da rade" :)

a mianowicie, brakuje mi wskaznika chwilowego zuzycia paliwa... czy daloby sie zalozyc takie cacko w moim golfie MK3 92 1.9td sil. AAZ...

albo bardziej rozbudowane komputerki pokladowe... z dodatkowe srednim zuzyciem paliwa...

czy ktos ma jakas wiedze na ten temat i jest w stanie mnie uswiadomic ? :)

najgorzej jak sie pojezdzi lepszym autkiem, i potem wsiadzie sie do golej wersji... :( wszystkiego brakuje...

zastanawiam sie tez nad elektrycznymi szybami... sa na allegro jakies uniwersalne kity montazowe... czy to wogole jest cos warte, czy szukac, golfa na szrocie z taka instalacja ?

ku_bi
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: ku_bi » śr lut 01, 2006 03:20

jesli chodzi o szyby to niepolecam żadnych KIT-owjesli juz tooryginał lub dobry zamiennik oryginału. znajomy ma cały oryginalny komplet łacznie z przyciskami i silniczkami w cenie około 550 zł

Awatar użytkownika
Rydzu
_
_
Kontakt:

Post autor: Rydzu » śr lut 01, 2006 09:18

Jeśli natomiast chodzi o "jakiś bardziej rozbudowany komputerek" to pozostaje montaż MFA, który niestety wiąże się z zamontowaniem kilku nowych czujników. Poszukaj na forum albo w poradach jest opis jak to zrobić.
Z elektryką to tak jak mówi ku_bi, też mam korbę i jeśli już to montaż tylko oryginału, w moim wypadku (auto 3-drzwiowe) takie uniwersalne kity nie dadzą rady podciągnąć szyby.
Kiedyś sprzedawca powiedział mi że szyba musi mi bardzo lekko chodzić bo innaczej nie daje gwarancji że zadziała zamykanie.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”