Bardzo prosze o jakoms porade co może byc przyczyna bo oddałem auto do mechanika po czym stwierdził ze to nie usterka mechaniczna i musze sie udac do elektro mechanika tak tez zrobiłem jednakze trzyma mi juz auto z 1,5 tyg i nie wie co jest grane :/ Jesli ktos moze miał taki przypadek to co wymieniał prosze co cokolwiek z gory dzieki
Auto gasnie na Biegu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Auto gasnie na Biegu
Słuchajcie jestem tu nowy na tym forum jednakze mam dosc duzy problem z moim golfem III (Silnik 1.4 benzyna bez LPG rocznik 93) mnianowicie sa 3 opcje usterki ; 1 Jadę przypuszczajaco 80km/h auto na biegu,trzymam noge na gazie - auto gaśnie po czym wciskam sprzegło wbijam bieg(5) i auto przy tej predkosci (80) dalej nie odpala a obrotomierz jest na 0 po czym zatrzymuje sie i sa olbrzymie problemy z jego odpaleniem. 2 Jadac autem jak wyzej czyli auto na biegu noga na gazie obroty auta skacza od zera do np 2000 i tak do momentu kiedy sie nie zatrzymam i całkowicie nie padnie :/. 3 Czasami auto wogole nie chce odpalic :/ najszczesciej odpala za ktorys tam razem a jak odpali i przejade kawałek wyłacze silnik i bede chcial na nowo gdzies pojechac odpala juz bez problemów.
Bardzo prosze o jakoms porade co może byc przyczyna bo oddałem auto do mechanika po czym stwierdził ze to nie usterka mechaniczna i musze sie udac do elektro mechanika tak tez zrobiłem jednakze trzyma mi juz auto z 1,5 tyg i nie wie co jest grane :/ Jesli ktos moze miał taki przypadek to co wymieniał prosze co cokolwiek z gory dzieki