dziwne zachowanie kontrolki od ręcznego ;]
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
dziwne zachowanie kontrolki od ręcznego ;]
witam.
moich perypetii ciag dalszy, dzisiaj mam pytanie czy ktos sie orietuje, dlaczego kontrolka od hamulca recznego reaguje na przyspieszenie ? , rozumie, ze pewnie jest podlaczona pod stan poziomu plynu hamulcowego i przy przyspieszaniu plyn sie przewraca w zbiorniku i kontrolka sie swieci a jak zachamuje to jest ok, ale sprawdzalem stan plynu i jest ok... wiec nie mam pojecia skad te dziwne mrugania... reczny jest stabilny i to raczej nie on... ma ktos pomysly ?
pozdrawiam
ps. auto to MK3 '92 1.9td silnik AAZ
moich perypetii ciag dalszy, dzisiaj mam pytanie czy ktos sie orietuje, dlaczego kontrolka od hamulca recznego reaguje na przyspieszenie ? , rozumie, ze pewnie jest podlaczona pod stan poziomu plynu hamulcowego i przy przyspieszaniu plyn sie przewraca w zbiorniku i kontrolka sie swieci a jak zachamuje to jest ok, ale sprawdzalem stan plynu i jest ok... wiec nie mam pojecia skad te dziwne mrugania... reczny jest stabilny i to raczej nie on... ma ktos pomysly ?
pozdrawiam
ps. auto to MK3 '92 1.9td silnik AAZ
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
hm... reczny odpada sprawdzalem... czujnik od plyny jeszcze sprawdze, ale stan plynu jest ok... zastanaiwam sie... wiem, pewnie teraz przestrzele, ale w poprzednim autku mialem czujnik zuzycia klockow hamulcowych... sadze ze w tym autku tego nie mam ? choc objawy i tak raczej malo prawdopodobne
no nic posprawdzam jeszcze raz cala instalacje...