MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
Średnio co ile zmieniasz felgi?
RSy to już docelowe felgi, czy będzie jeszcze jakaś zmiana?
Na RSach jest kot, ale tak jak jeden z kolegów wyżej, mi najbardziej zmiażdżyły beret zdjęcia auta na felach z RS6.
Na RSach jest kot, ale tak jak jeden z kolegów wyżej, mi najbardziej zmiażdżyły beret zdjęcia auta na felach z RS6.
- [b]pssst pssst brum brum pssst [/b]
- [b]330 KM i 1200 kg = :satan: :satan: [/b]
[b]był:[/b] Golf III GT ABS
[b]jest:[/b] Golf III ABF T, Opel Astra II Cabrio Bertone
- [b]330 KM i 1200 kg = :satan: :satan: [/b]
[b]był:[/b] Golf III GT ABS
[b]jest:[/b] Golf III ABF T, Opel Astra II Cabrio Bertone
W ciagu ostatnich 6 miesiecy mialem 5 roznych elusow na aucie. Najpierw mialem aristos, dokupilem pozniej works, wymienilem sie aristos za bbs rc, sprzedalem rc I kupilem rs6, a teraz ostatnio sprzedalem works, dolozylem kasy I zrobilem bbs rs. Narazie mysle nic nie zmieniac, rs beda felgi na lato a rs6 na zime. Watpie ze kiedykolwiek sprzedam RS bo to moje ulubione fele, ponadczasowe, poprostu klasyk. Rs6 pewnie kiedys sprzedam albo wymienie sie z kims.ArtBiGT pisze:Średnio co ile zmieniasz felgi?
Jest jest a mody pod maską 200 KM to trochę krucho szególnie że to USA :green_fuck: (joke)becior pisze:Mega auto, jedyny problem to to, że już chyba nie ma co zmieniac w nim
Ale na serio jakieś Big T by się zdało rollbar w czarnym macie i szelki więcej gear gear-ów . Acha i recaro w skórze bo chyba niema jeśli jest to porszę o wybaczenie hahaha. Ogólnie jak byś podniósł szmoc i dorzucił NOS mogło by być ciekawie. Najbardziej pdobał mi się na feli nr 1. Pozdro.
Bardo ładne mody wyszły, niewiele można zmienic wizualnie według mnie
Jak juz modzic to pod maską, bo tam można dużo zrobić
powodzenia
Jak juz modzic to pod maską, bo tam można dużo zrobić
powodzenia
viewtopic.php?t=130814" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.a3-club.net/forum/showthread ... -S3/page26" onclick="window.open(this.href);return false;
Pod maska napewno niedlugo mysle cos zmieniac..narazie planuje dac xenony z R32 i zastanawiam sie czy nie ogolic tylnej klapy. Pod maska wiadomo mozna by przerobic caly wydech, dac intercooler. BigT jest zajebiste ale tez sporo kosztuje.dibon pisze:Jest jest a mody pod maską 200 KM to trochę krucho szególnie że to USA :green_fuck: (joke)becior pisze:Mega auto, jedyny problem to to, że już chyba nie ma co zmieniac w nim
Ale na serio jakieś Big T by się zdało rollbar w czarnym macie i szelki więcej gear gear-ów . Acha i recaro w skórze bo chyba niema jeśli jest to porszę o wybaczenie hahaha. Ogólnie jak byś podniósł szmoc i dorzucił NOS mogło by być ciekawie. Najbardziej pdobał mi się na feli nr 1. Pozdro.