obrotek w mk3

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
dziejo
V.I.P.
V.I.P.
Silnik: AFN

obrotek w mk3

Post autor: dziejo » sob sty 28, 2006 11:13

siemanko wszystkim! poradzcie mi jaki obrotek zamontować do mojego golfika czy są jakieś które pasuja do mk3 mogą być analogowe lub cyfrowe dajcie namiary na takowe z góry dzięki nadmienię że mam zegary vdo i jest tak niestety zwykły analogowy zegar zamiast obrotka

Awatar użytkownika
Adamtd
VW Baron
VW Baron

Post autor: Adamtd » sob sty 28, 2006 11:33

A nie lepiej załozyć cały zestaw zegarów juz z obrotomierzem?? Bylo to chyba opisane na forum

jest już nas troje i dlatego nie mam czasu odwiedzać formu.....

Awatar użytkownika
dziejo
V.I.P.
V.I.P.
Silnik: AFN

Post autor: dziejo » sob sty 28, 2006 20:20

wiesz nie znam się aż tak abym mógł się podjąć tego sam stary tu chodzi o koszty tak jak z resztą wielu forumowiczom a tak na marginesie( wiem było to klepane już tyle razy jesli chodzi oz egary ale w dalszym ciągu nie wiem jak je wydobyć !

W3reWolf
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: W3reWolf » sob sty 28, 2006 21:01

http://vwforum.pl/oslicznik.html - tutaj masz wszystko opisane ze zdjęciami. 5min roboty i juz masz wyciągnięte jedne zegary. A następnie wkładzasz nowe i montaż w odwrotnej kolejności, drugie 5min. W sumie 10min roboty i już możesz cieszyc się zegarami z obrotomierzem.
Tak wogóle, jak będziesz miał zegary to sprawdź czy są do benzyny, czy też do diesla, bo to ma istotne znaczenie.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”