krzywo kierak po wymianie tuleji tylnych wachacza przedniego
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
krzywo kierak po wymianie tuleji tylnych wachacza przedniego
mam pytanie tak jak w temacie krzywo kierak po wymianie tuleji tylnych wahacza przedniego co mogło sie zmienic w zawieszeniu nadmienie ze auto nie sciaga jedzie prosto tak jak przed wymiana jedyny ból to krzywo kierownica moze jakies katy koła uległy zmianie.
Re: krzywo kierak po wymianie tuleji tylnych wachacza przedn
Podjedź kolego na geometrie i powinni Ci to ustawić, bo znam takich co przekręcali sobie kierownicę i jeździli dalej, ale to jednak chyba nie to samo co ustawienie geometrii
pewnie zrobią ci zbierzność i kont koła
a jeśli kiera zostanie krzywa i nie masz poduszki to kiere sam sobie ustawisz
ale jeśli masz poduchę to gostek na geometrii < zbierzność> musi zablokować ci kiere na wprost i tak długo ustawiać całą geometrie az koła będą prościutko
taka operacja jest ustawiana laserami a nie na platformach najazdowych
na platformach najazdowych ustawia sie auta bez poduchy wtedy karzą ci samemu kiere ustawic jak mi
a jeśli kiera zostanie krzywa i nie masz poduszki to kiere sam sobie ustawisz
ale jeśli masz poduchę to gostek na geometrii < zbierzność> musi zablokować ci kiere na wprost i tak długo ustawiać całą geometrie az koła będą prościutko
taka operacja jest ustawiana laserami a nie na platformach najazdowych
na platformach najazdowych ustawia sie auta bez poduchy wtedy karzą ci samemu kiere ustawic jak mi
był golf3 ABD 1,4 60km
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0
był golf3 AFT 1,6 101km
było punto gt 1,4 136km
jest ford focus 2.0 131km
jest BMW 330Ci 231Km
ale na pewno będzie kiedyś jeszcze VW bo VW to jak dobry sex którego nigdy za wiele :-0