[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
No ładny, ładny - pomijam fakt, że 5d
Jedyne, co mi się średnio widzi to wspomniany już wcześniej grill bez znaczka..
Co do listwy pod obrysy to podobno wersja us pasuje do zderzaka euro bez przeróbek.
A tylne lampki całkiem nieźle wyglądają Na fotkach nie widać pomarańczy
A co do BRA.. Sprzedałeś już? Jeśli nie to w jakim jest stanie i ile byś za nią chciał? :->
Jedyne, co mi się średnio widzi to wspomniany już wcześniej grill bez znaczka..
Co do listwy pod obrysy to podobno wersja us pasuje do zderzaka euro bez przeróbek.
A tylne lampki całkiem nieźle wyglądają Na fotkach nie widać pomarańczy
A co do BRA.. Sprzedałeś już? Jeśli nie to w jakim jest stanie i ile byś za nią chciał? :->
Było kilka razy na forum. Na pewno błotniki, maskę, zderzak. Wg numerów z ETKi pas przedni zostaje golfowski.BafixIV pisze:a powiedzcie mi co trzeba wymienić aby załozyć bora front i czy coś jest przerabiane przez lakiernika aby np lampy pasowały???
Ostatnio zmieniony ndz lip 19, 2009 18:28 przez Kamel, łącznie zmieniany 1 raz.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
kawul, pczerniej, BafixIV, Kamel, EnJoy, sebastian, Scientist, - dzieki pany za dobre slowo
marcin "garyvw" dziekuje za porcje swiezych fot
pozdr
no mi teraz tez nie bardzo podchodza ale to temat narazie na zime.kawul pisze:mi tylko felgi nie do konca podchodza;
dokladnie, napewno cos z rantemkkkubek pisze:Jest naprawde godnie co do felg nie czepiac sie bo na 100 beda inne i wieksze
no a mi bardziej podchodzil grill bez znaczka i dlatego tak wyszlo, ale wydaje mi sie ze czy tak czy siak i tak by blo dobrzeKamel pisze:Jedyne, co mi się średnio widzi to wspomniany już wcześniej grill bez znaczka..
no wlasnie tez tak slyszalemKamel pisze:Co do listwy pod obrysy to podobno wersja us pasuje do zderzaka euro bez przeróbek.
bra poszla dzis na allegro za 80 zykaKamel pisze:A co do BRA.. Sprzedałeś już? Jeśli nie to w jakim jest stanie i ile byś za nią chciał? :->
no poczaek to trwa juz od ok. dwoch lat jak sie zarejestrowalem na forum i zaczalem inaczej patrzec na "tjuning":helm:EnJoy pisze:to pewnie dopiero początek dłuższej drogi
nastepny krok to dobra felga a przyszly rok to rasowanie silnikaEnJoy pisze:gratki i czekamy na więcej
marcin "garyvw" dziekuje za porcje swiezych fot
no ja czekam z niecierpliwosciaScientist pisze:a dopiero w tym tygodniu poskladam nowy front... bo jeszcze pare pomysłow mi wpadlo do glowy
pozdr
-
- Nowicjusz
- Kontakt: