![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
próbowałem coś znaleźć na forum, ale szukajka mnie chyba nie lubi
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Jeśłi nie masz nazwy na panelu (patrz zdjęcie poniżej) to wyjmij kasetę (jeśli jest w środku) i na klapce od odtwarzacza powinien być model.JKrzysiek pisze:hmm, ciężko powiedzić jakie to radio
A po co masz kupować? Tak jak napisałem, wystarczą dwie blaszki, albo dwa śrubokręty (na dobrą sprawę i jedna wystarczy - wkładasz, odciągasz z zatrzasku, wyjmujesz i to samo z drugiej strony).JKrzysiek pisze:ale lipa... muszę kupować coś co mi jest potrzebne tylko po to zeby się pozbyć niepotrzebnej rzeczy
odradzam, takie radio dobrze siedzi i napewno coś uszkodzisz, miałem wiele fabrycznych odtwarzaczy i nigdy jeszcze nie kupowałem takich kluczyków bo i po co tak jak stwierdziłeśJKrzysiek pisze:a jak je wyrwę, to nie uszkodzę tego gniazda
ja robie to zazwyczaj cienką pęsetą, odginam ją i zawsze wchodzi w tą szczelinę, łapiesz jedną ręką za radio , najlepiej palce w szczelinę od kasety, puści jeden zatrzask potem wkłada w drugi i wyciągam, jak nie to to coś cienkim pod ręką, ale tez musi być sztywne, zawsze coś wykombinujesz, nieraz też pilniczkiem wyciągałem. pokombinuj a wyjdzie.JKrzysiek pisze:ale lipa... muszę kupować coś co mi jest potrzebne tylko po to zeby się pozbyć niepotrzebnej rzeczy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości