1.8 GT + gaźnik da rade?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
muzykant
- Paweł Marek
- V.I.P.

żeby było do rymu, to następnym razem próbuj zadać pytanie cokolwiek merytorycznie. Na przykład gdybyś przyjął do wuiadomości że niema silnika GT to już byłoby dobrze.bede83 pisze:uznam wasze pytania za retoryczne
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Gashkas
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Autorowi pewnie chodzi o jednopunktowego RP'ka... Dobrze wnioskuje?
Przelozyc mozesz - tylko po co? Dzieje sie cos? Albo po prostu chcesz zrobic swapa monowtrysku na np. Webera zeby mial ciut wiecej mocy?
Przelozyc mozesz - tylko po co? Dzieje sie cos? Albo po prostu chcesz zrobic swapa monowtrysku na np. Webera zeby mial ciut wiecej mocy?
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
"żeby było do rymu, to następnym razem próbuj zadać pytanie cokolwiek merytorycznie. Na przykład gdybyś przyjął do wuiadomości że niema silnika GT to już byłoby dobrze."
jesteś jak nasi politycy ja zadaje pytanie a ty mówisz wszystko łącznie z próbą udowodnienia mi że się nie znam a na pytanie i tak nie odpowiedziałeś
musisz się kolego zastanowić czy mam zadać pytanie "cokolwiek" czy może jednak "merytorycznie"
ale pomijając tę wypowiedź
chcę kupić silnik 1.8 pełen wtrysk i założyć nań gaźnik
pytanie moje brzmi (bynajmniej nie "ale poooooo coooo?????") czy da radę to zrobić i czy jakichś większych modyfikacji muszę dokonać?
wiem że była wersja 1.8 66kW 90KM i pracował na gaźniku
czy można założyć gaźnik na tę mocniejszą jednostkę 1.8 102kW 139KM?
z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam
jesteś jak nasi politycy ja zadaje pytanie a ty mówisz wszystko łącznie z próbą udowodnienia mi że się nie znam a na pytanie i tak nie odpowiedziałeś
musisz się kolego zastanowić czy mam zadać pytanie "cokolwiek" czy może jednak "merytorycznie"
ale pomijając tę wypowiedź
chcę kupić silnik 1.8 pełen wtrysk i założyć nań gaźnik
pytanie moje brzmi (bynajmniej nie "ale poooooo coooo?????") czy da radę to zrobić i czy jakichś większych modyfikacji muszę dokonać?
wiem że była wersja 1.8 66kW 90KM i pracował na gaźniku
czy można założyć gaźnik na tę mocniejszą jednostkę 1.8 102kW 139KM?
z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz lip 19, 2009 18:45 przez bede83, łącznie zmieniany 1 raz.