[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
sory pany za brak odpowiedzi. ostatnio problem z kom mam mi sie podoba bez znaczka i tak zrobilem. jeszcze jest pare rzeczy ktore chce poprwic ale wydaje mi sie ze i teraz nie jest zle dzisiaj w ASO zamowilem dokladke od v6 i zalozylem lampy na tyl. tak to wyglada :
sorki ze brudne auto ale nie ma czasu umyc
pozdro
sorki ze brudne auto ale nie ma czasu umyc
pozdro
Oooooo jacie, jest pięknie, nie moge sie napatrzeć na te fotki. Aż musiałem sobie na pulpit dać jedno zdjecie. Pełen SZACUN dla Ciebie za ten mod.
Lampki tez bardzo dobrze sie komponują.
Lampki tez bardzo dobrze sie komponują.
Ostatnio zmieniony sob lip 18, 2009 15:07 przez mr.mark, łącznie zmieniany 2 razy.
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
Kacper, wyszło rewelacja! Auto wygląda świetnie
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
no podziekowal pany troche na lampkach tylnich przebija pomaranczowy pasek ale narazie nie poprawiam, zobaczymy moze zmienie je na te od GTI USA. czas realizacji zamowienia w aso to 14 dni roboczych bo nie ma dokladki w polsce i sciagaja ja z niemcowni mam nadzieje ze zdaze ja odebrac przed mania za tydzien polerka calego auta bo swiezo malowane elementy jakies takie troche ladniejsze i w sloncu to widac
chcialem jeszcze podziekowac dla chlopaka ktorzy pomogli mi przy realizacji tego auta, nie bede wymienial bo MY wiemy kto to byl
pozdro
chcialem jeszcze podziekowac dla chlopaka ktorzy pomogli mi przy realizacji tego auta, nie bede wymienial bo MY wiemy kto to byl
pozdro
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: