MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
- szkaliniak
- Mały gagatek
Dzieki za pozytywne komentarze. Ciesze sie ze moj Golfik sie podoba. jak narazie nie planuje zadnych nowych zmian. W sobote jade z zonka na 5 tygodni do Polski wiec auto bedzie stalo w garazu. Mysle ze moze zakupie sobie w Polsce prawe lusterko mniejsze jak w europejskiej wersji i moze tylne lamy od zwyklego golfaIV z pomaranczowymi kierunkami.
Pare nowych fotek, wyczyscilem troche silnik i wypolerowalem pare czesci. No i zaloazylem na chwile moje zimowe felgi, repliki audi rs6, 8,5x18. Jak wroce z Polski to spowrotem zakladam RSy.
Pare nowych fotek, wyczyscilem troche silnik i wypolerowalem pare czesci. No i zaloazylem na chwile moje zimowe felgi, repliki audi rs6, 8,5x18. Jak wroce z Polski to spowrotem zakladam RSy.
:mk3:
Hehe ciesze sie ze felga sie podoba ale nie ma mowy zebym kiedykolwiek pozbyl sie ich. Moze nie bylo one tanie ale RSy sa moimi ulubionymi felgami i zawsze chcialem zbudowac komplet z duzymi rantami i wogole. Wydaje sie ze proste, stare felgi ale sa ponad czasowe i na kazdym aucie wygladaja fajnie.kacpersky pisze:normalnie na tym kole jest mega super ekstra wypas felgi snia mi sie po nocach. i ta szerokosc heh. panie moze chcesz je sprzedac
pozdro
Ostatnio zmieniony czw lip 16, 2009 23:41 przez KaeROeS, łącznie zmieniany 1 raz.
KaeROeS, łane mk4, ale generalnie opona powinna byc minimum profil na 40 bo troche balonowato wyglada z boku i znaczek GTI powinien wrocic przynajmniej na atrape
Rothenburg cultstyle 09'11'13
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
Świdnica VAG 09'
Nysa VAG 08',09'11'
Pleszew VWigwamy 09'
VAG Event wolfsgruppe... 09',10',11'12'13
VAG meeting Bielawa 10'11'12'13
Worthersee 11'
DUB-it Kielce 13
Vag Day Żmigrod 13'
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ogolnie nie podoba mi sie jak wyglada znaczek GTI na atrapie a tymbardziej na tylnej klapie. Niedlugo planuje zupelnie zlikwidowac i tylnia klamke i znaczek na klapie. A co do opon to nie zgodze sie, profil 40 to mozna na 18stkach zakladac, na 17stki 45 wyglada prawidlowo.siVWy pisze:KaeROeS, łane mk4, ale generalnie opona powinna byc minimum profil na 40 bo troche balonowato wyglada z boku i znaczek GTI powinien wrocic przynajmniej na atrape
No zauwazylem ze cos malo czworek w projektach jest. Ten moj GTI jest odmiennikiem europejskiej 25 anni tylko ze z 1,8t i 6spd. Tutaj obchodzili w 2003 roku 20sto lecie GTI wiec wyszly te specjalne edycje w kolorze czarnym, niebieskim i zoltym.KonradzikIV pisze:piękna ta czwórka ! naprawde ta felga robi robote i pakiecik 25 Anni też... gratulacje jedno z nielicznych mk4 w projektach
Fotka z kumplami
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: