no właśnie, już w 2 furach zrobiłem domykanie z klucza i tak jak pisałeś działa nawet szybergreg pisze:VDC można wiele wiecej
Domykanie szyb z PILOTA
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
-
- Nowicjusz
oli!
z przyjemnością akcepuje spotkanie.moze posiadasz vcd.co do reszty to sie dogadamy.
ja mam vag 4.9 ale nie mam jeszcze opisów.i stoje w miejscu.a musze zrobić pełna diagnoze silnika,bo ostatnio przy wym.oleju menda namieszał mi w ustawieniach.{stępień przy nim to dalekowidz}.wiem że mam przyśpieszony wtrysk itd.
pozdro.tomasz
a komunikat serwisowy dalej jest
z przyjemnością akcepuje spotkanie.moze posiadasz vcd.co do reszty to sie dogadamy.
ja mam vag 4.9 ale nie mam jeszcze opisów.i stoje w miejscu.a musze zrobić pełna diagnoze silnika,bo ostatnio przy wym.oleju menda namieszał mi w ustawieniach.{stępień przy nim to dalekowidz}.wiem że mam przyśpieszony wtrysk itd.
pozdro.tomasz
a komunikat serwisowy dalej jest
Ostatnio zmieniony ndz lip 05, 2009 16:59 przez tomaszfido, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
witam panowie mam pytanie. A mianowicie posiadam kluczyk fabryczny scyzoryk z central zamkiem i alarmem kilka dni temu podłaczyłem vag polski 2.5 i 4.9 nie wiem czy czasami nie usunełem kodu bo teraz auta nie moge zamykać ani otwierać z pilota tylko manualnie za pomoca kluczyka światła migna alarm się załacza jest oki ale pilot nie chodzi. Prubowałem tego kodowania na 1 kluczyk i też nie potrafie zakodować nie wiem co mam zrobić prosze o rade
17 -------10 (adaptation) odpowiedni kanał ....... wartośćmic.waw pisze:masz może jakąś instrukcję jak to zrobić?
03 Auto lock/unlock: Vehicles will be locked
when a speed of 15 km/h is reached
off=0
on=1
04 Auto lock/unlock: Vehicles will be unlocked
when the ignition key is withdrawn from the ignition lock
off= 0
on=1
05 IM switch-off: Interior monitoring is
activated or deactivated by operating
central locking closed twice
off= 0
on=1
06 Horn sounds when unlocking:
Confirmation signal when unlocking 1)
off= 0
on=1
07 Horn sounds when locking:
Confirmation signal when locking 1)
off= 0
on=1
on=1
08 Turn signals flash when unlocking:
Unlocking is confirmed by turn signals flashing twice
off= 0
on=1
09 Locking is confirmed by turn signals flashing once
off= 0
on=1
10 Setting for alarm horn: Programming the horn operation
when the alarm is triggered appropriate to the legislation
of the countries
1= Rest of Europe
2= Germany
3= Great Britain
[b]148KM/326Nm[/b]
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
dziś zrobiłem vag 4.9 i cyka 46 puźniej adaptacja 10 najpierw zapisz wartość 00 i puźniej w zalerzności ile masz pilotów do zaprogramowania 01 02 03 04
i zapisz po czym masz 15s by na każdym pilocie wcisnoć przycisk zamknij co najmniej 1 s klakson potwierdzi przyjęcie i smiga proste a było skomplikowane
i zapisz po czym masz 15s by na każdym pilocie wcisnoć przycisk zamknij co najmniej 1 s klakson potwierdzi przyjęcie i smiga proste a było skomplikowane
-
- Użytkownik
-
- Nowicjusz
- Kontakt: