Co to za wzmak Bull audio?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Co to za wzmak Bull audio?
Witam jak w temacie mam do kupienia ten wzmacniacz Bull Audio AMP 4.600 i nie wiem czy warto i nie wiem ile mozna dac za niego nie znam tej firmy moze ktos ma wieksze pojecie.Prosze o pomoc
Ja tez własnie steptycznie do tego pofchode nie jestem przekonany ale myślałem ze moze okazja sie trafi an forumc ar audio gosc mi napisał zo te bull audio nalezy do tego samego koncernu co nalezy Rainbow ze niby odbre ale ja jakos tak nie trawie tego za bardzo.Niby to w niemczech dobra firma ale ja nie wiem.Tak to sie przedtsawia na papierze:
Nawet gdyby to był ten sam koncern to wcale nie świadczy o jakości. Bo co, że niby za ścianą składają Rainbow to i Bullaudio jest już prawie Rainbow... ? dzieli ich tylko ta jedna ściana
Nie pamiętam nazw firm ale świta mi, że chyba 3 firmy audio w DE mają tę samą siedzibę, 3 zupełnie odmienne firmy. Sam osobiście mam Phase Linear Aliante, teraz to jest MacAudio bo ta firma wykupiła Phase i dzieli te dwa subwoofery (oryginał i nowoczesny "lifting") mega przepaść, na korzyść starego Phase oczywiście.
Kupa z włosem i nic więcej takie Bull Audio, nawet gdyby składały to te same ręce co Rainbow. Liczą się materiały.
Nie pamiętam nazw firm ale świta mi, że chyba 3 firmy audio w DE mają tę samą siedzibę, 3 zupełnie odmienne firmy. Sam osobiście mam Phase Linear Aliante, teraz to jest MacAudio bo ta firma wykupiła Phase i dzieli te dwa subwoofery (oryginał i nowoczesny "lifting") mega przepaść, na korzyść starego Phase oczywiście.
Kupa z włosem i nic więcej takie Bull Audio, nawet gdyby składały to te same ręce co Rainbow. Liczą się materiały.
[url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=176956[/url]
Moje 2 limitowane dzieciątka - Wolfsburg i Fire
Moje 2 limitowane dzieciątka - Wolfsburg i Fire
- CineK_JawoR
- Grupa Dolny-Śląsk
- Kontakt:
Każdy tylko patrzy na sprawdzone marki. Na pewno nie bedzie to co rainbow ale na pewno bedzie tansze a nie każdy ma takie wygórowane wymagania. Co do Bull Audio to ostatnio kupiłem zestaw głośników tej firmy bo w sklepie we wrocku mi polecili te głośniki i całkiem fajnie grają oczywiście ze zrobionymi drzwiami. Może nie mam super ucha i nie znam sie za bardzo ale całkiem przyjemnie sie słucha. Dlatego jak ktoś szuka tańszego wzmaka to warto spróbowwać.
Mój golf --> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=315821" onclick="window.open(this.href);return false;