nie ma sprawy, ale podaj jakis adres na pwCYGARO2000 pisze:goraca prosba potrzebuje instrukcji obslugi do RCD 200.
Golf IV wymiana radioodtwarzacza GAMMA na Rcd 200 MP3
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
witam
ja zakupilam kiedyś przejsciówkę do bodajże rcd300mp3 ale okazało się, ze radyjko jest pod innym kątem, no i je zwróciłam, przejściówki (ADAPTERY) zostały. teraz próbujemy do MK4 podłączyć rcd 200mp3 i radio nie pamięta kodu, nie załacza sie iluminacja z zegarami i nie wlącza się z zapłonem. czy to możliwe, że to nie taki adapter? z rcd300 działało.
[ Dodano: 15 Lip 2009 22:25 ]
może wina leży w tym ,że ja wtedy zapłaciłam 50 zł za komplet (adapterów) a teraz widzę 250 to kosztuje, więc pewnie jest to coś innego
ja zakupilam kiedyś przejsciówkę do bodajże rcd300mp3 ale okazało się, ze radyjko jest pod innym kątem, no i je zwróciłam, przejściówki (ADAPTERY) zostały. teraz próbujemy do MK4 podłączyć rcd 200mp3 i radio nie pamięta kodu, nie załacza sie iluminacja z zegarami i nie wlącza się z zapłonem. czy to możliwe, że to nie taki adapter? z rcd300 działało.
[ Dodano: 15 Lip 2009 22:25 ]
może wina leży w tym ,że ja wtedy zapłaciłam 50 zł za komplet (adapterów) a teraz widzę 250 to kosztuje, więc pewnie jest to coś innego
Ostatnio zmieniony śr lip 15, 2009 22:28 przez Trynity, łącznie zmieniany 1 raz.
[url]http://obrazki.elektroda.pl/4669469100_1409159995.png[/url]
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witaj KISSkiss pisze:Bez adaptera CAN radio będzie się co jedną godz. wyłączać, nie będzie funkcji GALA, podświetlanie nie jest zintegrowane z podświetlaniem deski i tam takie jeszcze inne..CYGARO2000 pisze:aby dzialal na 100% to czy potrzebny jest adapter CAN.
Adapter CAN powoduje że radio ma wszystkie dostępne funkcje
Czy nie miałeś kiedyś namiaru na adaptery can do MKIV
potrzebuje podłączyć rcd200mp3 razem z gala podświetleniem itd
Golf IV wymiana radioodtwarzacza GAMMA na Rcd 200 MP3
A czy mozna pociagnac can do radia?? i z radia do licznika?