Temperatura silnika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
dokłądnie:)wojtas4589 pisze:Baran12, to wymień czujnik w chłodnicy a po drugie załuż drugi temat bo sie wszystko miesza
Ja się uparłem na ten termostat i wymienię go w sobote, bo wtedy wolny czas... Kupie teraz Verneta dla odmiany. za pierwszym razem właśnie taki kupiłem i byłem mega zadowolony. A teraz 3 Wahler'y i jeden z nich kompletny trup, max temp 70 stopni. Teraz 80 przy jezdzie, to tez za mało jak na mnie a do tego ogrzewanie jest słabe...
Podczas jazdy używajmy rozumu i wyobraźni. To nic nie kosztuje a tak wiele może zmienić...
-
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
Sprawdziłem, dolny wąż jest ciepły znacznie później niż górny to umiem sprawdzić. A z tymi termostatami tak jest. Mój kolega wymieniał 3 razy. Dopiero 4 termostat był dobrywojtas4589 pisze:yagoda86, wszystko wskazuje właśnie na termostat, tylko strasznie dziwne że wymieniłeś juz kilka i jest źle.
[ Dodano: 14 Lip 2009 22:12 ]
sprawdź jeszcze czy dolny waż grzeje się później niż górny, to będzie świadczyło o tym że termostat wogóle sie zamyka
Podczas jazdy używajmy rozumu i wyobraźni. To nic nie kosztuje a tak wiele może zmienić...
-
- Wamia Mazury
- Kontakt:
-
- Wamia Mazury
- Kontakt:
-
- Wamia Mazury