Tlumik,ala mugem w zwyklym dieslu :))
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Tlumik,ala mugem w zwyklym dieslu :))
http://s55.yousendit.com/d.aspx?id=17KK ... I0ZFH3YLCQ
nic dodac nic ujac sami ocencie
prosze o komentarze
!!!!przykro mi ale na tym serwerze plik automatycznie usuwa sie po 7 dniach !!!!
nic dodac nic ujac sami ocencie
prosze o komentarze
!!!!przykro mi ale na tym serwerze plik automatycznie usuwa sie po 7 dniach !!!!
Ostatnio zmieniony śr sty 25, 2006 00:41 przez Shane84, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Hehe ja tez sobie zamontowalem niedawno tlumiczek do mojego dieselka i powiem ze fajnie chodzi glos konkretny :DDD i w dodatku czuc roznice )bo wywalilem srodkowy tlumik :DD to teraz dieselek idze jak torpeda jeszcze mysle nad filtrem powietrza jakims lepszym :DDD to bedzie konkret Jutro moze dozuce jak mi sie go uda nagrac jaki dzwie wydaje ale mi sie baaardzo podoba:D:))))
[ Dodano: Czw Sty 19, 2006 21:20 ]
P.s
Jedyny problem jest taki ze sie skurczybyk strasznie brudzi wiadomo jak to diesel i jego spaliny :/// ale to nic
[ Dodano: Czw Sty 19, 2006 21:24 ]
a jeszcze jedno ile ten tlumik kosztuje co sie nad nim zastanawiasz???
P.s
Jedyny problem jest taki ze sie skurczybyk strasznie brudzi wiadomo jak to diesel i jego spaliny :/// ale to nic
To_mas pisze:Hehe ja tez sobie zamontowalem niedawno tlumiczek do mojego dieselka i powiem ze fajnie chodzi glos konkretny :DDD i w dodatku czuc roznice )bo wywalilem srodkowy tlumik :DD to teraz dieselek idze jak torpeda jeszcze mysle nad filtrem powietrza jakims lepszym :DDD to bedzie konkret Jutro moze dozuce jak mi sie go uda nagrac jaki dzwie wydaje ale mi sie baaardzo podoba:D:))))
P.s
tez myslalem nad wyrzuceniem srodkowego i wstaniu strumienicy,ale w sumie to nie wiem czy sie poprostu nie zapcha!jak wstawilem ten tlumik to mi mniej kopci niz na starym (oryginalnym),dziwne ale tak jest.nie kumam tylko ostatniego pytania :/ moj kosztowaly chyba z 250 zl.jakos tak.
ile rozpedziles swojego diesla??
sam zobacz i wszystko juz bedziesz wiedzial http://allegro.pl/show_item.php?item=83344314 pozdrawiam POLECAMwoyteck pisze:jakiej firmy jest ten tlumik? i gdzie go kupiles za taka kase?
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Ja nie zakladalem strumienicy do mojego Dieselka przy tym sportowym tlumiku !!!! bo faktycznie sie zapchac moze tylko wywalilem srodkowy i wstawilem prosta rule !!!!!Czyli ja wychodzi od silnika to leci prosciutka az do samego tlumika ktory zrobilem na opasce i gumach dzieki czemu moge sobie go wgodnie sciagnac !!!!:))))
A o co chodzi z tym ile go rozpedzilem ???
bo jesli o predkosc to ja marnie nim jechalem ledwo 120 bo niestety nie mialem narazie okazji dobrej drogi !! itd zeby dalej jechac :/ Ale przy tym co z moim zrobilem to czuc ze jest sielniejszy a jeszcze mysle nad zamontowaniem sportowego filtra powietrza !!:)
bo jesli o predkosc to ja marnie nim jechalem ledwo 120 bo niestety nie mialem narazie okazji dobrej drogi !! itd zeby dalej jechac :/ Ale przy tym co z moim zrobilem to czuc ze jest sielniejszy a jeszcze mysle nad zamontowaniem sportowego filtra powietrza !!:)
To_mas pisze:Ja nie zakladalem strumienicy do mojego Dieselka przy tym sportowym tlumiku !!!! bo faktycznie sie zapchac moze tylko wywalilem srodkowy i wstawilem prosta rule !!!!!Czyli ja wychodzi od silnika to leci prosciutka az do samego tlumika ktory zrobilem na opasce i gumach dzieki czemu moge sobie go wgodnie sciagnac !!!!:))))
tak wlasnie chodzilo mi o predkosc! no to mi sie troche wiecej udalo na prostej tak gdzies 155 (jest zdrowy silnik i nie tylko z reszta)!! a rekord to byl 180 w 3 osoby na obwodnicy gdanskiej ale to byla dluga i stroma gorka ale to nie samochod na takie jazdy!!!
[ Dodano: Nie Sty 29, 2006 23:13 ]
Wlasnie wyslalemeuglen pisze:Shane84 mam gorącą prośbę... mianowicie mógłbys mi przesłać plik: euglen@poczta.fm z góry dziękuję