Swap silnika 2.0 8v z GTI do MKII ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam ponownie
Czy w Mk3 Gti byla jedna pompa paliwa, tylko w baku? Czy da rady zamontowac ja w baku od Mk2 i to by wystarczylo?
I kolejne pytanie... Jak sie zabrac za elektryke? Jak sie podpiac pod bezpieczniki?
Czy w Mk3 Gti byla jedna pompa paliwa, tylko w baku? Czy da rady zamontowac ja w baku od Mk2 i to by wystarczylo?
I kolejne pytanie... Jak sie zabrac za elektryke? Jak sie podpiac pod bezpieczniki?
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Fizycznie niemozliwe - nie pasuje?toffic pisze:nie da radyGashkas pisze:Czy da rady zamontowac ja w baku od Mk2 i to by wystarczylo?
Czy po prostu nie wystarczy jedna i musze dwoch (do baku i przed bak) z Mk2 szukac?
vw - the best drug in the world. more u taste it u get more addicted. dont even try to let it go. u just cant. addictiVWe thing.
- Gashkas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
A bak z Mk3 plug&play pasuje?toffic pisze:fizycznie nie pasuje ale zawsze można bak przełożyć
Czy gdybym dorwal pompe (pompy) z Mk2 ile barow musza miec? Podejrzewam, ze z Mk2 nie wystarczy sama w baku?
- dan_25
- Forum Master
- Kontakt:
może być za mało wydajna ale cóż spróbować można powodzeniaroger18sx pisze:Ja dzis załozyłem do mojego gti 2e pape z silnika 18 abs i jutro bede widział jak to sie sprawóje
MK III >> mój zielony dupoVWóz
viewtopic.php?f=88&t=199091" onclick="window.open(this.href);return false;
MK I >> moja nowa zabawka
viewtopic.php?p=3387489#3387489" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=88&t=199091" onclick="window.open(this.href);return false;
MK I >> moja nowa zabawka
viewtopic.php?p=3387489#3387489" onclick="window.open(this.href);return false;