Przycisk ustawiania El.lusterek
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przycisk ustawiania El.lusterek
Witam mam taki o to problem bo wyciagalem przycisk do ustawiania lusterek i jak go wsadziłem spowrotek to juz nie dzialalo. Musze bardzo bo powyginac zeby dzialal normalnie wiecie moze jak to naprawic ?? i czy wogole sie da to zrobic .
Oki Nie ma problemu zobaczymy co z tego wyjdzie
[ Dodano: 04 Lip 2009 12:24 ]
A i jeszcze dopisze ze ten przycisk zostaw wyjety bez djemowania boczku tak podwazony srubokretem az wyskoczyl wiec mi sie wydaje ze tan plastik wystajacy mogl sie uszkodzic i jedyne wyjscie to kupic nowy przycisk ale nie wiem czy nawet jest pozliwosc dokupienia go
[ Dodano: 04 Lip 2009 13:04 ]
Nie mam pojecia jak to naprawic rozlozylem to na czesci pierwsze kombinowalem nawet trszoke ta sprezynke wyciagalem i nic rezo roznicy nawet teraz ciezej chodzi hehe
[ Dodano: 04 Lip 2009 12:24 ]
A i jeszcze dopisze ze ten przycisk zostaw wyjety bez djemowania boczku tak podwazony srubokretem az wyskoczyl wiec mi sie wydaje ze tan plastik wystajacy mogl sie uszkodzic i jedyne wyjscie to kupic nowy przycisk ale nie wiem czy nawet jest pozliwosc dokupienia go
[ Dodano: 04 Lip 2009 13:04 ]
Nie mam pojecia jak to naprawic rozlozylem to na czesci pierwsze kombinowalem nawet trszoke ta sprezynke wyciagalem i nic rezo roznicy nawet teraz ciezej chodzi hehe
Tak wiem ze na allegro kupie juz ogladalem to jest ten 1 link dzieki za pomoc a co do własno recznej na prawy to raczej juz nic nie zdzialalm naet nie mam pomyslow jak to by mozna bylo robic i jaka jest tego przyczyna czemu to sie tak stalo i tak dziala
[ Dodano: 04 Lip 2009 14:56 ]
A i dzięki za pomoc punkt dla ciebie
[ Dodano: 04 Lip 2009 14:56 ]
A i dzięki za pomoc punkt dla ciebie
tak sprawdzalem nawet sprezyne troszke rozciagnalem i nic mi to nie dalo a waleczki raczej dobrze dzialaja nie wiem bawilem sie tym probowalem na rozne sposoby i nicmiś fazi pisze:najpierw to rozbierz go jeszcze raz i zobacz czy w tym plastiku przesuwnym , tam są takie dwa jakby wałeczki z kulkami na końcach , czy te wałeczki pracują na sprężynkach , jeśli któryś nie odbija to tak się dzieje
Ten szrot jest kolo ronda jak jedziesz na kozienice i jeszcze jeden jest w kierunku zwolenia przed samym wiaduktem
Ostatnio zmieniony sob lip 04, 2009 15:49 przez Baran., łącznie zmieniany 1 raz.